Premium HTML Tema İndirme / ÜCRETSİZ

Selamun Aleyküm Piyasada 6-7 yıl önce kullandığım yöntem yenilerin pek araştırma gibi bir alışkanlığı yada kanayan yaraya işeme gibi bir olayı olmadığından konuyu acıyorum...

Selamun Aleyküm

Piyasada 6-7 yıl önce kullandığım yöntem yenilerin pek araştırma gibi bir alışkanlığı yada kanayan yaraya işeme gibi bir olayı olmadığından konuyu acıyorum.

Öncelikle bu programı indirelim;

İndirme işlemi bitince programı yükleyin Resimde gördüğünüz gibidir programın arayüzü;
2Z82Bq.png

İleri diyelim devam edelim Proje Adı yazan yere Klasör ismini belirtin ve tekrar İleri diyelim.

Şimdi karşımıza böyle biryer gelecek
Gzovdr.png

URL ekle diyoruz sonra karşımıza URL ekleyeceğimiz yer geliyor URL; yazan yere HTML temasını cekeceğiniz sitenin adresini giriniz.

Kullanıcı ve Parola kısmını boş bırakın Tamam diyin kapatın ve son olarak sitemiz eklendi İleri diyoruz en başta belirtmiş olduğunuz klasör isminde C/ yada D/ sürücüsünde oluşturuyor. İşlem bitince Program uyarı verecektir. Belirtmiş olduğunuz klasörü acıp index.html den temaya bakabilirsiniz.

Selamun Aleyküm

Piyasada 6-7 yıl önce kullandığım yöntem yenilerin pek araştırma gibi bir alışkanlığı yada kanayan yaraya işeme gibi bir olayı olmadığından konuyu acıyorum.

Öncelikle bu programı indirelim;

İndirme işlemi bitince programı yükleyin Resimde gördüğünüz gibidir programın arayüzü;
2Z82Bq.png

İleri diyelim devam edelim Proje Adı yazan yere Klasör ismini belirtin ve tekrar İleri diyelim.

Şimdi karşımıza böyle biryer gelecek
Gzovdr.png

URL ekle diyoruz sonra karşımıza URL ekleyeceğimiz yer geliyor URL; yazan yere HTML temasını cekeceğiniz sitenin adresini giriniz.

Kullanıcı ve Parola kısmını boş bırakın Tamam diyin kapatın ve son olarak sitemiz eklendi İleri diyoruz en başta belirtmiş olduğunuz klasör isminde C/ yada D/ sürücüsünde oluşturuyor. İşlem bitince Program uyarı verecektir. Belirtmiş olduğunuz klasörü acıp index.html den temaya bakabilirsiniz.
hoçam elinize slaik bunun vidolu anlatımı var mı

Teşekkür Ederim Azıcık Zaman Gecince Cok İsime Yarıycak Kayıt Ettim Not Defterine :)

Webtasarım ajansında çalışırken eskiden , bu programı çok kullanırdım hey gidi günler , çok iş gören bir programdır. :cool:

131,718Konular
3,270,597Mesajlar
315,986Kullanıcılar
utkzu8383Son Üye
Üst Alt