PREMIUM URL SHORTENER LİNK KISALTMA SİTESİ SCRİPT REKLAM ALANLI (1 Viewer)

Joined
Apr 18, 2020
Credits
0
Rating - 0%
Premium URL Shortener , birçok benzersiz özelliğe sahip bir PHP URL kısaltıcı komut dosyasıdır. Performans dikkate alınarak sıfırdan inşa edilmiştir . Özelliklerden bazıları coğrafi hedefleme , premium üyelik , güçlü kontrol paneli ve yönetici paneli ve hayalinizi gerçekleştirmenize yardımcı olacak bir dizi CMS aracı. Ayrıca, her güncellemeyle daha iyi olmaya devam edecek!
Geri dönüş ile jQuery Driven
URL kısaltıcı komut dosyası, güçlü javascript kütüphanesi jQuery kullanılarak oluşturulmuştur. Web sitenizi spam’siz yapmak için bazı gelişmiş teknikler kullanılmışken, şaşırtıcı bir kullanıcı deneyimi sağlamak için harika efektler eklenmiştir. Javascript devre dışı bırakıldığında, Script otomatik olarak geri dönüş kullanır.
Özel servis
Bu betiği kendi amacınız için kullanmak mı istiyorsunuz? Sorun değil. Yönetici panelinde özel seçeneği etkinleştirmeniz yeterlidir; yalnızca siz ve yalnızca oluşturacağınız tüm hesaplar siteye erişebilecek ve özellikleri kullanabilecek.
Bookmarklet ile URL İşaretleme Sistemi
URL’ler kayıtlı kullanıcılarla otomatik olarak ilişkilendirilir ve gelecekteki erişimleri için hesaplarına kaydedilir. Kullanıcılar artık bir yer imi aracını yer imi çubuğuna sürükleyebilir ve görüntüledikleri sitenin URL’sini anında kısaltabilir.

Premium URL Kısaltıcı v5.5 – URL Kısaltma Scripti Önizleme
Premium URL Kısaltıcı v5.5 – URL Kısaltma Scripti İndir
 

Users who are viewing this thread

Top