PrimeXBT son durum ne / $30 nasıl çekilir? / Çekim devam ediyor mu? (1 Viewer)

Joined
May 15, 2020
Credits
2,873
Ödül merkezi yaklaşık 2 gündür kapalı durumda. Kapanmadan önce parayı kıran kırdı. Kayıt olup KYC yapanlara 30 dolar, referans sahibine ise 50 dolar veriyordu en son. Yetkililerin açıklamasına göre, ödül merkezi kapanmadan önce ve sonra KYC yapanlara $30 verilmeye devam edilecek ödül merkezi açılınca. Yine çekilebilir olacağı söyleniyor. Etkinlik bitim süresi belli değil. Ödül merkezinin tekrardan açılacağı söyleniyor ama şartlarda değişiklik yapma haklarını da saklı tutuyorlar. Ödül merkezi kapalıyken de referans kasanlara ödül verileceği söylendi.

İşin özeti olarak, ödül merkezi açılırsa kayıt olup KYC yapanlara çekilebilir $30 vermeye devam edecekler. KYC'den yanı sıra ikametgah belgesi de isteniyor. Onu E-devlet'ten 'ikametgah' aratıp PDF olarak çıkartıp siteye PDF olarak yükleyebilirsiniz. Belge çıkarırken seçeneklerden 'Kurum İbraz' diyip PrimeXBT yazmanızda fayda var.

KYC'de, yüz doğrulaması, k!ml!k doğrulaması da istiyor. Yüzünü sağa sola yukarı aşağı döndür vs.

Şu an durum bu dostlar. Eğer kayıt olmadıysanız şansınızı deneyin. Referansla birlikte $30+$50 türkiye şartlarında az para değil.

Referans kayıt linki: https://primexbt.com?signup=834464 (Zaten ilk kez kayıt yapacak varsa referans linkimle yaparsa bana da destek olmuş olur.)
Referanssız kayıt linki: https://primexbt.com
 
Joined
May 15, 2020
Credits
2,873
Gece ödül merkezi açıldı ve $5 çekebilenler çekti. KYC etkinliği iptal dostlar. $1000 margine ulaş $50 dolar al yapıyorlar. Binlerce kişiyi sinirli ve hayal kırıklığına uğratmış şekilde bıraktılar. Büyük ihtimalle hesapları silip her yerden 1 yıldız vereceğim.
 

Users who are viewing this thread

Top