Hangi Soru?

  • Bilmiyorum

  • inan Et Bilmiyorum

  • Vallaha Bilmiyorum

  • Yemin Ederim Bilmiyorum :)))))


Results are only viewable after voting.
Joined
Oct 11, 2023
Credits
0
Rating - 0%
PV Creator 2.5.3 DELUXE Twitter Facebook en İyi Hesap Oluşturucu -
İnstagram - - Reddit - Facebook - Pinterest - Tumblr - YouTube - Amazon
Slickdeals Soundcloud Outlook - Hotmail - - - - LinkedIn ve daha fazlası.....
hepsi bir arada.

Hesapları Olarak Oluşturmak için, Sms Numara sağlayıcınızdan sms kodu alıp yapıştırmanıza gerek yok .
PVA Creator Sms sağlayıcınızdan otomatik olarak doğrulamak için sms alabilir.
Çoklu İş Parçacığı Desteği PVACreator'ı kaydı hızlandırmak ve aynı anda farklı siteler için hesaplar oluşturmak için çoklu iş parçacıklarıyla çalışacak şekilde ayarlayabilirsiniz.



PVA CREATOR sizin için ne yapabilir? Ayrıca captcha'yı otomatik olarak çözebilir ve hesapları kaydetmek için proxy'leri içe aktarmanıza izin verebilir.



Akıllı Görev YöneticisiPVACreator, aynı anda görevler oluşturan çoklu hesaplar oluşturmanıza / yönetmenize / çalıştırmanıza / duraklatmanıza / sürdürmenize olanak tanır. Her görev, hesap oluşturma istatistiklerine sahiptir, her şeyi kolayca yönetebilir ve kontrol edebilirsiniz. Otomatik / Özel Veri AyarlarıPVACreator, hesaplarınızı oluşturmak için ad, soyadı, cinsiyet ve yaş vb.Gibi rastgele veriler oluşturabilir, ayrıca hesaplarınızı oluşturmak için kendinize veri aktarabilirsiniz.


Yalnızca kullanıcı adını ve şifreyi kaydedebileceğiniz gibi kayıt bilgilerini kaydetmek için özelleştirebilirsiniz veya ayrıca kullanıcı adı, şifre, proxy kaydetme, telefon numarasını kaydetme, ad, soyadı ve diğerlerini de kaydedebilirsiniz. İsterseniz tüm bilgiler oluşturulan hesaplarla kaydedilebilir. Captcha Otomatik Çözme ve Proxy Desteği.


PVACreator kırık, hesaplar kaydedildiğinde captcha'yı otomatik olarak çözebilir ve birçok hesap oluşturmak için PVACreator'da kullanılacak proxy'leri içe aktarabilirsiniz. Telefon Otomatik Olarak DoğrulaPVACreator, hesaplarınızı otomatik olarak doğrulamak için telefon numaraları alabilir ve sms alabilir. Bazı siteler e-posta onayına ihtiyaç duyduğunda, PVACreator bunu sizin için otomatik olarak da yapabilir.


Çoklu İş Parçacığı Desteği PVACreator'ı kaydı hızlandırmak ve aynı anda farklı siteler için hesaplar oluşturmak için çoklu iş parçacıklarıyla çalışacak şekilde ayarlayabilirsiniz.


Ve Ek Olarak Twitter Onaylatma Seçeneğide Mevcut
Dip not Lütfen Shell Falan Var Mı?????? Diye Sormayın Bilmiyorum Çünkü :yaklasma


Dosya indirme linki
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
BAKALIMMMMM
 

Users who are viewing this thread

Top