Önemli Spyhackerz Rütbe Şeması (1 Viewer)

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,675
Rating - 94.7%
p_1499s13wt0.png


p_2101ny95l1.png


Owner
Sitenin kurucusunun ve sahibinin aldığı rütbedir. Forum yönetimine karışmaz sadece devamlılığı sağlamak, sistem iyileştirmeleri, ve geliştirmeleriyle meşguldür. Forumu yönetmez.

Administrator
Forumun genel yöneticisi, patronu patronlarıdır. Forumun işleyişiyle ilgili kararları onlar alır. Reform hareketlerini başlatıp, forumun aktifliğini yükseltmek ve dışardan gelicek tehlikelere karşı önlem almak, forumun refahını sağlamakla görevlidir. Yönetimde bulunan her admin alanında uzmanlaşmış bilge insanlardır.

Co Admin
Bazı durumlarda üst yönetime danışması gereken yönetici tipidir. Forum içerisindeki sıkıntılarla yakından ilgilenmekle sorumludurlar.

Süper Moderatör
Süper Moderatör sadece bir forum yetkilisidir. Yönetim ekibinden olup yetkileri vardır. Konu ve üyelerin durumlarını denetleyen yetkili kişilerdir. Alanında uzman ve uzun süredir foruma emek vermiş üyelerden moderatör alımı yapılır.

Moderatör
Sadece forumu gözlemlemek ve gördükleri her sıradışı durumu nedenlerini bildirerek report etmeleri istenilir. Bunları adil ve sistemli bir şekilde yaptıkları halde konu düzenleme ve benzeri Süper Moderatör yetkileri verilerek Süper Moderatöre terfi ettirilir. Bir nevi yönetim üyeliğine girmeden önce eğitim kampı gibi bir rütbe. Gerçekten başarılı reportlar yapan ve hangi yargıyı yapmasını doğru bir şekilde belirten üyeler yönetime girmeye hak kazanmıştır demektir.

Supreme basamağından sonraki tüm rütbeler ve yetkiler yönetim yetkisi sayılır ve buraya kadar gelebimişseniz tebrik ederiz artık bir yönetici adayı veya yöneticisinizdir demektir. Spyhackerz yönetimi 3 bölüme ayrılmıştır. Bunlar sırasıyla

Üst yönetim (Owner)
Yönetim (Administrator ve Co-Admin)
Alt yönetim (Super Moderatör ve Moderatör)


şeklindedir. Yönetimin bu şekilde olmasının amacı olası bilgi sızıntılarını minimize etmek, takım çalışmalarını daha şeffaf ve işlevsel kılmaktır.


p_2101ny95l1.png

Developer
Yönetici, site sahibi veya üye değildir. Forumu geliştirmek için site sahipleriyle fikir birlikteliği üzerinde çalışan site geliştiricisidir. Yönetimle ilgilenmez. Üyelerin tutumsuz davranışlarına veya şikayetlerle ilgilenmez. Site içerisindeki önerilerinizden sonra Developer'ları etiketleyebilirsiniz.

Legend
Tek kelimeyle efsane haline gelmiş, zamanında forumda çok fazla büyük emek sarf etmiş üye tipidir. Genellikle eskiden İmhatimi veya Spyhackerz platformlarında yöneticilik yapmış üyelerdir.

Supreme
Tam anlamıyla Foruma kendisini kaptırmış olan ve forum için gece gündüz çalışan Spyhackerz'i gerçek bir ailesi olarak gören çok özel üyelerdir.Her zaman adminler şikayetlerine ve önerilerine öncelik tanır ve forum içinde çok büyük saygı görürler.

Emektar / Veteran
Forumda gösterdikleri üstün aktiflik ve samimiyetleriyle kendilerini kanıtlamış üyelere verilen rütbedir. Herkes kolay kolay sahip olamadığı için forum içi bazı ayrıcalıkları vardır.

Master
Halen aktif olarak icraatler gerçekleştiren eski üyelere takdim edilen bir rütbe çeşididir. Forumda aktifliğini koruyan üyelere verilir.. Gerçek bir master olmak için ciddi emekler sarf edilmelidir...

Major
Kendini geliştirmiş üyeler , Foruma emeği çok olanlar, çok eski kıdemli üyeler , bunlardan birisi sebebiyle bu rütbeye çıkarlar, forumda bazı avantajları vardır.

Uzman Üye
Kıdemli üyelerden iki kat güçlü üyelerdir.. Forum içerisinde ciddi kaos çıkarabilirler.. Gerçek bir uzman ile karşı karşıyaysanız vah sizin halinize.... o polemiği sürdürmemenizi tavsiye ederiz.. Genellikle psikopat üyelerdir ve en önemlisi de söz hakları vardır.. Yönetim tarafından dikkate alınan üyelerdir...

Kıdemli Üye / Senior Member
Foruma alışmış kişilere verilen rütbe... Umut vaadetmeye başlamış üye sınıfı olarak bilinen kıdemli üyelerin söz hakları vardır. Umursanması gerekilen üye tipidir... Genellikle polemiğe girmeye bahane ararlar.. Üstelik en çok forum içi ceza alıp banlanan üyelerdir..

Üst Tabaka / Top Layer
Foruma katkı vermeye başlamış üye grubu... Genellikle bu rütbeye sahip üyeler belli zamanlar aralığında foruma uğrayıp sohbet ederler ardından siktir olup forumu terkederler. Tabikide yeri farklıdır...

Level 2
Üst kademeye zar zor gelmiş ve forum içerisindeki saygı duyulmaması gerekilen bir üye sınıfıdır. Genellikle herkes tarafından ezilirler ve dalga konusu olurlar.. Fakat küfürlerinize karşılık verenlerde vardır.... Forum içerisinde konu okuyabilme yetkileri bulunur...

Gezgin / Members
Bi' si*ke derman olmayan, forumdaki yetkisi %1 civarlarında , varla yok arasında itilip kakılan üye grubu, genelde konuşmaya bile hakları yoktur, cevap bile yazamazlar çoğu kez, tam bir sefil.


Rütbe gereksinimleri konusu için tıkla

VIP Üyelik Satın Alabilirsiniz !

"Rank atlamak için yeterli zamanım yok, kategorilere erişimim açılmalı" diyecek üyeler için VIP üyeliği satılmaktadır. Satın almak için yöneticilerle iletişime geçin

 
Last edited by a moderator:

Users who are viewing this thread

Top