Raintürk metodunu çözdüm 1500 tl yatırmadan 300 tl kazanma metodunu çözdüm linkimle üye olup profilini doğrulalayanlar bana ulaşsın yardımcı olayım
Refli link
Refli link
Raintürk metodunu çözdüm 1500 tl yatırmadan 300 tl kazanma metodunu çözdüm linkimle üye olup profilini doğrulalayanlar bana ulaşsın yardımcı olayım Refli link...
Kral sen onayla ben yatırımı yaparım sana benim linkten yap yatırım benden200 tl verıyoru kımlık dogrulamaya onu bıle vermedıler
Hesap onaylı benım bugun onaylandı zatenKral sen onayla ben yatırımı yaparım sana benim linkten yap yatırım benden
Telegram at taktiği diyeyim gelen 300 ü yarı yarıya yaparızHesap onaylı benım bugun onaylandı zaten
Telegram yokkı para yatıramam sısteme ama suanTelegram at taktiği diyeyim gelen 300 ü yarı yarıya yaparız![]()
Sana özel dmden yazdımTelegram yokkı para yatıramam sısteme ama suan
Bılındık bır taktık konusu acılmıstı ama sisteme guvencım yok onay ıcın 200 tlde vermedıSana özel dmden yazdım![]()
Olabilir knk ama çekim yaptık arkadaşla o yüzden yinede sen bilirsin knkBılındık bır taktık konusu acılmıstı ama sisteme guvencım yok onay ıcın 200 tlde vermedı
LookRaintürk metodunu çözdüm 1500 tl yatırmadan 300 tl kazanma metodunu çözdüm linkimle üye olup profilini doğrulalayanlar bana ulaşsın yardımcı olayım
Refli link
sanırım ben de katılıyorum25000000000000 kişi aynı konuyu açtı![]()