Arkadaşlar normalde bulaşmam böyle rat turucen işlerine ama oyundaki herşeyi sattım şimdi 0dan kasınca biraz uzun sürer sadete gelirsek önerdiğiniz rat tool varmı quasar...
inş valla ben çok istediğimden yapmıyom milletin biligsayarına girip trollemicem save.dat dosyasını alıcam kaçacamyardım eden cıkar. ins .d
teşekkürler yorumun için ben visual basicten fake program hazırlayıp reelmiş gibi atıyorum aslında dediğini yapabilirim ama illa 3 5 akıllı çıkıp rat len bu mq diyorBence en iyi rat darcomet .
Virüs Gizleme işine gelirsek eğer yazılım bilmiyorsan atacağın kişiye prof gibi konuş .
Program'ın kaynak kodlarını gizliyebilmek için şunu şunu yaptım , o yüzden antiler virüs olarak algılıyor .
gönül rahatlığıyla indirebilirsin . vs
darkcomet kurulu şuan port açık duckdns de yaptım o zaman darkcomet yapıyorum tşk yorumlar içnnjrat çöptür.keylog için hakops v16 iyidir darkcomet sana en uygunudur. ardamax keylog da sağlamdır hakops keylog un v10 cracklendi git indir darkcomet kullan portunu aç kontrol et duckdns kullan
winrar için program birleştirebilirsin bildiğin .exe olarak 30sn lik iş istersen öğretebilirim bildiğin kurulum gibi hem programı kuruyor açıyor hemde virüsü ama kurduktan sonra virüsüde kuruyor masaüstünde kurdu diyelim orda gözüküür o yüzden uyanık olcaksın mesela bi oyun yüklicen oyun.exedarkcomet kurulu şuan port açık duckdns de yaptım o zaman darkcomet yapıyorum tşk yorumlar içn
taktiğim hazır hile.exe çalıştırmak için patch.exe çalıştırmanız gibi bişey söyledim videoda teşekürler yinedewinrar için program birleştirebilirsin bildiğin .exe olarak 30sn lik iş istersen öğretebilirim bildiğin kurulum gibi hem programı kuruyor açıyor hemde virüsü ama kurduktan sonra virüsüde kuruyor masaüstünde kurdu diyelim orda gözüküür o yüzden uyanık olcaksın mesela bi oyun yüklicen oyun.exe
ve oyunSunucuHelp.exe olrak adlandırıp birleştir anlayamaz büyük ihtimal.
videoyu atsana kanka merak ettimtaktiğim hazır hile.exe çalıştırmak için patch.exe çalıştırmanız gibi bişey söyledim videoda teşekürler yinede
aman mifşa flan ederler forumda sadece spyteam yok köstebek vardır :dvideoyu atsana kanka merak ettim![]()
https://www.spyhackerz.com/forum/threads/windows-binder-aracı.13161/aman mifşa flan ederler forumda sadece spyteam yok köstebek vardır :d
arkadaşlar bi sorum var bi mesela server.exeyi mahmut.exenin içine nasıl bindleyebilirim ikisini nasıl birleştireblrm yani adam 15mblık gabb diye bi program açıcak program açlıcak ama açtığında aynı zmanda serveride yiyecek