rDos saldırısı öneri

Merhaba, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 50 mbps bağlantı ile rDos saldırısı etkili olur mu? saldırıyı başlattığımda sunucu kısa bir süre sonra beni engelliyor saldırıyı...

Merhaba, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 50 mbps bağlantı ile rDos saldırısı etkili olur mu? saldırıyı başlattığımda sunucu kısa bir süre sonra beni engelliyor saldırıyı kapatıp yeniden başlatınca devam ediyor ancak yine kısa bir süre sonra engelleniyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim sürekli değişken vpn ile mümkün olur mu? İstediğim sitenin geçici olarak ta olsa çökmesi yada yavaşlaması.

Konu hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba, umarım konuyu doğru yere açmışımdır. 50 mbps bağlantı ile rDos saldırısı etkili olur mu? saldırıyı başlattığımda sunucu kısa bir süre sonra beni engelliyor saldırıyı kapatıp yeniden başlatınca devam ediyor ancak yine kısa bir süre sonra engelleniyorum. Bunun önüne nasıl geçebilirim sürekli değişken vpn ile mümkün olur mu? İstediğim sitenin geçici olarak ta olsa çökmesi yada yavaşlaması.

Konu hakkında tecrübelerinizi ve önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
@İbrahim veya @rus ddostan anlıyorlar diye biliyorum sorabilirsin belki cevaplarlar

site firewall ip ban atıyordur tek makine üzerinden saldırıyorsan sağlam bi ddos scripti bul onunla dene asla programla felan deneme,özellikle piyasadaki hovic lovic gibi saçma sapan programları :D

Cevabınız için teşekkür ederim, bir kaç sene önce aşağıda görselini paylaştığım program ile etkili saldırılar yapabiliyordum ancak şimdi dediğiniz gibi bir süre sonra ban yiyorum. Önerebileceğiniz bir alternatif yöntem varmı?

ssssss.jpg

132,080Konular
3,274,915Mesajlar
316,877Kullanıcılar
CmPunk61Son Üye
Üst Alt