Site mantığı şu ücretsiz robot veriyor o robotu etkinleştiriyorsun kayıt olup giriş yapınca anasayfadaki almak için tıkla yazan yere basıp ardından öde0 a basıp robotu...
Seninkini yaptım zaten amk vermedi 10 dolar felanAyıp dostum
Yavaş yavaş tamamlanıyor 10 dolara hocam robotun etkin olduğu süreceSeninkini yaptım zaten amk vermedi 10 dolar felan
referans yaparsam noluyor bi analatırmısınYavaş yavaş tamamlanıyor 10 dolara hocam robotun etkin olduğu sürece
Kazancı çok iyi onun o yönden harbiden artılı eğer kasarsan tek seferlik değil her gece hesabına nekadar kastıysan ona göre para veriyor her gece 12 de ref kazancı yatar. Ayrıyeten eğer refin red kasarsa ondanda pay alıyorsun ods her gece sana geliyor onuda geçtim refinin refinin refi kasıncads sana para geliyor zincir Gibi düşün nekadsr kasarsan okadar faydalıreferans yaparsam noluyor bi analatırmısın
İninaldan çekebilir miyim parayı
kanka nasıl paylaşacam peki linkimi ?Kazancı çok iyi onun o yönden harbiden artılı eğer kasarsan tek seferlik değil her gece hesabına nekadar kastıysan ona göre para veriyor her gece 12 de ref kazancı yatar. Ayrıyeten eğer refin red kasarsa ondanda pay alıyorsun ods her gece sana geliyor onuda geçtim refinin refinin refi kasıncads sana para geliyor zincir Gibi düşün nekadsr kasarsan okadar faydalı
Kanka traxa giriş yapıyorsunya direk o sayfada aşşağı in sol tarafra davet linki kısmına tıkla kopyala kardeşimkanka nasıl paylaşacam peki linkimi ?
Ödeme kanıtı bana ait hocam onlar benden alıyor hatta birine söyledim tine yaptı