Reverse_tcp den uzaktaki bir ağa bağlanırken inet ip mi yazmam gerekiyor yoksa broadcast ip mi?

Rating - 0%
Dün yazmıştım bunun hakkında aslında ama çözümünü bulamadım. msfvenomdan virüsü oluşturuyorum inet olan ip yi giriyorum en üstte ilk başta çıkanı. Dinlemeye alıyorum arkadaşım virüse bastığında hiçbirşey olmuyor. Lütfen yardım edin

Rating - 0%
ngrokla bağlanmayı başardım ama nasıl backdoor yapacağımı bilmiyorum. windows/local/persistence ile yapıyorum ama ngrok server açık olmasına rağmen tekrar bağlanamıyorum. Birde Ngrok sunucusunu hep aktif yapmanın bir yolu var mı? msfconsole kullanıyorum arkadaşıma msfvenomla yaptığım reverse_tcp dosyasını açtırıyorum.

Rating - 0%
ngrokla bağlanmayı başardım ama nasıl backdoor yapacağımı bilmiyorum. windows/local/persistence ile yapıyorum ama ngrok server açık olmasına rağmen tekrar bağlanamıyorum. Birde Ngrok sunucusunu hep aktif yapmanın bir yolu var mı? msfconsole kullanıyorum arkadaşıma msfvenomla yaptığım reverse_tcp dosyasını açtırıyorum.
Dostum öncelikle selam aşağıdaki konunun altına cevap olarak yazmıştım istersen bir incele.

131,586Konular
3,269,434Mesajlar
315,494Kullanıcılar
lek8889Son Üye
Üst Alt