Ritalin Kullanımı önemli!!

Yaklaşık 3 haftadır ritalin kullanıyorum kalp çarpıntısı ve aşırı heyecan yapmaya başladı,bazen öyle oluyorki balkondan sallanmak istiyorum ,ki haftaya concerta...

Yaklaşık 3 haftadır ritalin kullanıyorum kalp çarpıntısı ve aşırı heyecan yapmaya başladı,bazen öyle oluyorki balkondan sallanmak istiyorum ,ki haftaya concerta başlaycaktım,başlamalımıyım? yoksa ritalin devammı etmeliyim,bilen kişiler yazarsa sevinirim.(İlacı sınırsız temin ediyorum sorun yok)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
2 sene önce doktor tavsiyesi ile 1 hafta kullandım,ardından boşlamıştım yıllar geçti tekrar başlamak istedim sanırım bağımlılık yaptı yan etki görmeye başladıgımı zannediyorum(Dikkat dağınıklığım var)
Tekrar doktoruna danış dostum kendi kafana göre kullanırsan ciddi rahatsızlıkların ortaya çıkabilir ağır ilaç bunlar.

Zedprex etkisiz olsa da bi süre kendi kafama göre düzenli kullandım. Zedprex bile hayatımı becermiş gibi hissettiriyorsa ritalin olsun concerta olsun onlar cidden becerir. Demem o ki iyi hissetmiyorsan psikiyatr a git

Yaklaşık 3 haftadır ritalin kullanıyorum kalp çarpıntısı ve aşırı heyecan yapmaya başladı,bazen öyle oluyorki balkondan sallanmak istiyorum ,ki haftaya concerta başlaycaktım,başlamalımıyım? yoksa ritalin devammı etmeliyim,bilen kişiler yazarsa sevinirim.(İlacı sınırsız temin ediyorum sorun yok)
dostum sen bi özele gelsene

YAN ETKİLERİ
Peki bunların ne tür yan etkileri var? Bu uyarıcılar bağımlılık yapıyor. Bırakmak için çok uğraşan kişiler biliniyor. Ayrıca sinirlilik, endişe, uykusuzluk, mide ağrısı ve saç dökülmesine de neden olabiliyorlar.
Öte yandan sürekli uyarıcı alma ihtiyacı duyan bir işgücünün pek verimli olacağı söylenemez. Huberman ayrıca şu soruyu soruyor: "Peki ertesi gün kendinizi nasıl hissedeceksiniz? Belki 12 saat işinize süper odaklanmış bir halde çalışırsınız, ama sonraki 24 ve 48 saatte dibe vurmuş olursunuz."
Bu yan etkiler dikkate alındığında reçeteli sert uyarıcıların yakın zamanda dünyayı değiştirmesini beklemek boşuna olur.
bende pskiyatriste hap kullandım en iyisi bırak bunlarda yan etki görülüyor dostum

YAN ETKİLERİ
Peki bunların ne tür yan etkileri var? Bu uyarıcılar bağımlılık yapıyor. Bırakmak için çok uğraşan kişiler biliniyor. Ayrıca sinirlilik, endişe, uykusuzluk, mide ağrısı ve saç dökülmesine de neden olabiliyorlar.
Öte yandan sürekli uyarıcı alma ihtiyacı duyan bir işgücünün pek verimli olacağı söylenemez. Huberman ayrıca şu soruyu soruyor: "Peki ertesi gün kendinizi nasıl hissedeceksiniz? Belki 12 saat işinize süper odaklanmış bir halde çalışırsınız, ama sonraki 24 ve 48 saatte dibe vurmuş olursunuz."
Bu yan etkiler dikkate alındığında reçeteli sert uyarıcıların yakın zamanda dünyayı değiştirmesini beklemek boşuna olur.
bende pskiyatriste hap kullandım en iyisi bırak bunlarda yan etki görülüyor dostum
Duruma göre bırkacağım yorumun için teşekkürler.

Dostum Ben Bu ilaçların kullanilmasindan yana değilim dikkat bozukluk vs ritalin ile cozülmez diyecegim yani birak yoksa uyandiginda toprak atarlar üzerine

Aga 2 ritalin 1 extra güzel oluyo, 😉 ama fazla ritalin kullanımı suratında hissizlik ve ileride suratında kısmi felç yapabilir örnekleri var dikkatli kullan bence dostum

132,108Konular
3,275,135Mesajlar
316,913Kullanıcılar
VAVENSon Üye
Üst Alt