Rating - 100%
Nasıl yani?Diğer kanıtlar vahiy olarak gelcek herhalde
Diğer kanıtlar vahiy olarak gelcek herhalde
Plesk metodu karzilik numara toplama saldim zTen metod Bende vardi reg.ru (; numara toplama calisior bizzat kendim kullaniorum bu akilli arkadaş çalışmadığını söyleyip kendi priv sc mi almaya çalışıyor bende kırmamak için yazmıyorum gerekirse scripti paylaşırım burdaDiğer kanıtlar vahiy olarak gelcek herhalde
Plesk metodu karzilik numara toplama saldim zTen metod Bende vardi reg.ru (; numara toplama calisior bizzat kendim kullaniorum bu akilli arkadaş çalışmadığını söyleyip kendi priv sc mi almaya çalışıyor bende kırmamak için yazmıyorum gerekirse scripti paylaşırım burda![]()
Zaten çalıştırdım hesaplari girdim no da toplandı sonra tekrar çalışmadığını iddia eddiÇalışmadığını iddia ediyorsa, kendisine çalıştırmak zorundasın. Ticaret dediğin bu olmak zorundadır. Müşterine destek sağlamak zorundasın. 12 Saat içinde olay çözülmezse uzaklaştırılacaksın.
kankacim eger oyle bisey varsa kendi bakis acindan aciklayici birsey yazki kim tokatci anlasilsin.
@alcheri10k ? Bu doğru muZaten çalıştırdım hesaplari girdim no da toplandı sonra tekrar çalışmadığını iddia eddi
Allah Allah uygulama neymiş Bi bende bakayım çalışıyor muZaten çalıştırdım hesaplari girdim no da toplandı sonra tekrar çalışmadığını iddia eddi
Yalan söylüyor verdiyi scnin apisi bozuk ayrıca sc bana ait dedi scnin içinde qnezynin imzası var sonra bana yeni sc vereceğini dedi onu da resim attım vermedi@alcheri10k ? Bu doğru mu
Kardeşim,bana çalışdığını dedi site at dedim locala kurdum dedi video ve ya resim at dedim onu da atmadı yeni sc atacam dedi ama yeni sc de atmıyor yani tokatciÇalışmadığını iddia ediyorsa, kendisine çalıştırmak zorundasın. Ticaret dediğin bu olmak zorundadır. Müşterine destek sağlamak zorundasın. 12 Saat içinde olay çözülmezse uzaklaştırılacaksın.
Video at demedin ss de at demedin locale kurdum dedim hmm dedin ?Kardeşim,bana çalışdığını dedi site at dedim locala kurdum dedi video ve ya resim at dedim onu da atmadı yeni sc atacam dedi ama yeni sc de atmıyor yani tokatci
Kanki paylasicam pc geçeyim.Allah Allah uygulama neymiş Bi bende bakayım çalışıyor mu
Şuana kadar 1 kisiye tokat atmisligimda yoktur getirsin önüme kanit sanalı bırakırım ciddi.@alcheri10k ? Bu doğru mu
Arkadaş herşeyi elde edemeyince konu açıyor profilinden belliÇalışmadığını iddia ediyorsa, kendisine çalıştırmak zorundasın. Ticaret dediğin bu olmak zorundadır. Müşterine destek sağlamak zorundasın. 12 Saat içinde olay çözülmezse uzaklaştırılacaksın.
Ekran Görüntüsü sağlar mısın?Kardeşim,bana çalışdığını dedi site at dedim locala kurdum dedi video ve ya resim at dedim onu da atmadı yeni sc atacam dedi ama yeni sc de atmıyor yani tokatci
ss video istemis atmamışım kanit bekliorum😁Ekran Görüntüsü sağlar mısın?
La tanımıyorum bile önüne gelen bana salliyo@alcheri10k bu ne aq şikayet konularinda sadece senin adını görüyoruz. Bidahaki ticaretinde Esc kullan. Escrow kullanmayi öğrenin.
Çocuğun en az 3 4 tane şikayet konusu var zaten 🤣La tanımıyorum bile önüne gelen bana salliyo
😁😁Çocuğun en az 3 4 tane şikayet konusu var zaten 🤣
<3 canımsın kankamben rolexsizim ile ticarete girdim gayet güzel şekilde ticaretimiz olumlu sonuçlandı ve refleri çok fazla böyle birinin 100 200 lira için spyforumda banlancağını bildiği halde birisini dolandıracağını sanmıyorum.
Kanıtlar orda aqLa tanımıyorum bile önüne gelen bana salliyo
Kanitlar orda mesajlarin devamini istedik atmadin ? .dKanıtlar orda aq