@rolexisim dolandırıcıdır

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
Diğer kanıtlar vahiy olarak gelcek herhalde
Plesk metodu karzilik numara toplama saldim zTen metod Bende vardi reg.ru (; numara toplama calisior bizzat kendim kullaniorum bu akilli arkadaş çalışmadığını söyleyip kendi priv sc mi almaya çalışıyor bende kırmamak için yazmıyorum gerekirse scripti paylaşırım burda :)

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
Plesk metodu karzilik numara toplama saldim zTen metod Bende vardi reg.ru (; numara toplama calisior bizzat kendim kullaniorum bu akilli arkadaş çalışmadığını söyleyip kendi priv sc mi almaya çalışıyor bende kırmamak için yazmıyorum gerekirse scripti paylaşırım burda :)

Çalışmadığını iddia ediyorsa, kendisine çalıştırmak zorundasın. Ticaret dediğin bu olmak zorundadır. Müşterine destek sağlamak zorundasın. 12 Saat içinde olay çözülmezse uzaklaştırılacaksın.

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
Çalışmadığını iddia ediyorsa, kendisine çalıştırmak zorundasın. Ticaret dediğin bu olmak zorundadır. Müşterine destek sağlamak zorundasın. 12 Saat içinde olay çözülmezse uzaklaştırılacaksın.
Zaten çalıştırdım hesaplari girdim no da toplandı sonra tekrar çalışmadığını iddia eddi

Büyük İskender

Müsteşar
Rating - 100%
Kardeşim,bana çalışdığını dedi site at dedim locala kurdum dedi video ve ya resim at dedim onu da atmadı yeni sc atacam dedi ama yeni sc de atmıyor yani tokatci

Rolex

SOYTARI
Rating - 0%
Arkadaş herşeyi elde edemeyince konu açıyor profilinden belli:)

Rating - 0%
ben rolexsizim ile ticarete girdim gayet güzel şekilde ticaretimiz olumlu sonuçlandı ve refleri çok fazla böyle birinin 100 200 lira için spyforumda banlancağını bildiği halde birisini dolandıracağını sanmıyorum.

131,557Konular
3,269,169Mesajlar
315,409Kullanıcılar
Elis.Son Üye
Üst Alt