Metinler konu içerinde yayın ifşa edina rkadaşlar kimse bzim ekmeğimizle oynamasın .
(Otomatik Mesaj)
Yönetim Ekibi Tarafından Yapılan Son Duyuru ;
Paylaşarak Kazan Her paylaşım 1 ile 20 GÜÇ.!
Beklenen Etkinlik Başladı!
YouTube,Facebook,Twitter,Forum Ve Guruplarda Oyun Hakkında Detaylı Bir Video Yazı Makale Hazırla Ücretsiz Güç Kazan
Bonus Ve Etkinlik Bolumunden Linklerinizi Paylaşabilirsiniz
RooTSunucuM ailesi olarak bol kazançlar dileriz.
20 güç kazanmak için ne yapmam lazım ayrıca referansımdan gelen kişiler sayılmıyor +40 referans getirdim
ödeme limitinizin 10 tl olduğu söyleniyor ama para çekme kısmında 20 tl gösteriyor 10 tl bakiyemizi nasıl çekeceğiz paparadan
daha fazla referans getire bilirim ama referanslarım sayılmadığı için refarans getirmek istemiyorum .
Merhaba Hoşgeldiniz size nasıl yardımcı olabilirim ?
20 güç kazanmak için ne yapmam lazım ayrıca referansımdan gelen kişiler sayılmıyor +40 referans getirdim
ödeme limitinizin 10 tl olduğu söyleniyor ama para çekme kısmında 20 tl gösteriyor 10 tl bakiyemizi nasıl çekeceğiz paparadan
daha fazla referans getire bilirim ama referanslarım sayılmadığı için refarans getirmek istemiyorum .
Günlük Kazanç Sunucusunda Oyunuyorsunuz Suanda Referans Bolumumuz Operasyon Ekibi Tarafından Bakıma Alınmıştır Bakım Tamalandıktan Sonra Referans Kazançlarınız Tek Seferlik Çekilebilir Türk Lirası Olarak Eklenicektir (vpn) multi üyelik sahte referans kanç olarak eklenmemktedir
referansımdan gelen arkadaşların soruları bunlar
cevapladığınız takdirte grup ve forumlarımda paylaşacağım
ödeme limitleri alt limit olarak 20TL 1 Hafta Önce Alt Limit 10TL'di
Finansal İşlemler Kredi Satın AL Bolumunden Güç Satın Alabilirsiniz
https://www.rootsunucum.com/sunucu_server_2/index.php?page=kredial
Ücretsiz Güç Kazanmak İçin
YouTube,Facebook,Twitter,Forum Ve Guruplarda Oyun Hakkında Detaylı Bir Video Yazı Makale Hazırla Ücretsiz Güç Kazan
neden o zaman sıkça orulan sorular kımında 10 tl yazıyor ininal ve papara için ?
İninal Kart İle Para Çekme Minimum Limit : [10 Türk Lirası] / Günlük Çekim Limiti (1 BİN Türk Lirası) (Pasif)
Papara İle Para Çekme Minimum Limit : [10 Türk Lirası] / Günlük Çekim Limiti (5 BİN Türk Lirası)
Alınan Kararlar Sonucur Sonucu Suan 20TL'dir Tekrardan 10tl olucaktır
Yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mı?
özür dilerim ama siteniz de 1 yazıyı bile güncellemekten acizseniz insanlardan nasıl yatırım yapmalarını bekliyorsunuz ?
ne zaman 10 tl olacaktır ve referans sayımı ne zaman olacaktır
siteniz daha doğrusu ne zaman düzelecektir
Sisteme Kayıtlı Kullanıcı Adınız Nedir ?
HalilPasa
Kontrol Ediyorum Lütfen Bekleyin
referans sistemi düzeldiği zaman video çekeceğim çünkü
HalilPasa [SPAM REFERANS] ~ haksız kazanç [RBOT] Yapay Zeka Tarafından Getirdiniz Bütün Üyeler Yabancı İp Adresi Olarak Görüntülenmekte Bu Durumda Referanslarınızdan Kazanç Sağlıyamasınız Mac ip Adresi Referans Gettirdiniz Kişi İle Aynı Olursa Gene Kazanç Sağlıyamasınız Lütfen Organik Real Referans üretin
https://spyhackerz.org/forum/threads/tek-seferde-12-tl-kazan-paparaya-çek.40102/ 880 okunma 170 cevap 190 beğeni var sadece cevap verenler kaydolduğunu düşünsek , yarısı referansım yerine normla kaydoldu diylelim yarısı vaz geçmiş olsa en kötü ihtimalle 10 adet refeansım olması gerekiyor
vedediğiniz şey bu
site ve gruplarımda konularımı kaldırıyorum
Tabi Kaldırabilirsiniz Benlik Bir Durum Değil Ben Uygulanan Kararları Bildirmekle Yükümlüyüm
insanları bu şkeilde kandırmaya devam edin
(Otomatik Mesaj)
Yönetim Ekibi Tarafından Yapılan Son Duyuru ;
RooTSunucuM ailesi olarak bol kazançlar dileriz.
Merhaba Hoşgeldiniz size nasıl yardımcı olabilirim ?
Günlük Kazanç Sunucusunda Oyunuyorsunuz Suanda Referans Bolumumuz Operasyon Ekibi Tarafından Bakıma Alınmıştır Bakım Tamalandıktan Sonra Referans Kazançlarınız Tek Seferlik Çekilebilir Türk Lirası Olarak Eklenicektir (vpn) multi üyelik sahte referans kanç olarak eklenmemktedir
referansımdan gelen arkadaşların soruları bunlar
cevapladığınız takdirte grup ve forumlarımda paylaşacağım
ödeme limitleri alt limit olarak 20TL 1 Hafta Önce Alt Limit 10TL'di
Finansal İşlemler Kredi Satın AL Bolumunden Güç Satın Alabilirsiniz
https://www.rootsunucum.com/sunucu_server_2/index.php?page=kredial
Ücretsiz Güç Kazanmak İçin
neden o zaman sıkça orulan sorular kımında 10 tl yazıyor ininal ve papara için ?
İninal Kart İle Para Çekme Minimum Limit : [10 Türk Lirası] / Günlük Çekim Limiti (1 BİN Türk Lirası) (Pasif)
Papara İle Para Çekme Minimum Limit : [10 Türk Lirası] / Günlük Çekim Limiti (5 BİN Türk Lirası)
Alınan Kararlar Sonucur Sonucu Suan 20TL'dir Tekrardan 10tl olucaktır
özür dilerim ama siteniz de 1 yazıyı bile güncellemekten acizseniz insanlardan nasıl yatırım yapmalarını bekliyorsunuz ?
ne zaman 10 tl olacaktır ve referans sayımı ne zaman olacaktır
siteniz daha doğrusu ne zaman düzelecektir
Sisteme Kayıtlı Kullanıcı Adınız Nedir ?
HalilPasa
referans sistemi düzeldiği zaman video çekeceğim çünkü
HalilPasa [SPAM REFERANS] ~ haksız kazanç [RBOT] Yapay Zeka Tarafından Getirdiniz Bütün Üyeler Yabancı İp Adresi Olarak Görüntülenmekte Bu Durumda Referanslarınızdan Kazanç Sağlıyamasınız Mac ip Adresi Referans Gettirdiniz Kişi İle Aynı Olursa Gene Kazanç Sağlıyamasınız Lütfen Organik Real Referans üretin
https://spyhackerz.org/forum/threads/tek-seferde-12-tl-kazan-paparaya-çek.40102/ 880 okunma 170 cevap 190 beğeni var sadece cevap verenler kaydolduğunu düşünsek , yarısı referansım yerine normla kaydoldu diylelim yarısı vaz geçmiş olsa en kötü ihtimalle 10 adet refeansım olması gerekiyor
vedediğiniz şey bu
site ve gruplarımda konularımı kaldırıyorum
Tabi Kaldırabilirsiniz Benlik Bir Durum Değil Ben Uygulanan Kararları Bildirmekle Yükümlüyüm
insanları bu şkeilde kandırmaya devam edin
Moderatörün son düzenlenenleri: