RooT Sunucum Scamdir insanları kandırmaktadır .

Rating - 0%
Metinler konu içerinde yayın ifşa edina rkadaşlar kimse bzim ekmeğimizle oynamasın .

(Otomatik Mesaj)
Yönetim Ekibi Tarafından Yapılan Son Duyuru ;
Paylaşarak Kazan Her paylaşım 1 ile 20 GÜÇ.!
Beklenen Etkinlik Başladı!
YouTube,Facebook,Twitter,Forum Ve Guruplarda Oyun Hakkında Detaylı Bir Video Yazı Makale Hazırla Ücretsiz Güç Kazan
Bonus Ve Etkinlik Bolumunden Linklerinizi Paylaşabilirsiniz
RooTSunucuM ailesi olarak bol kazançlar dileriz.

20 güç kazanmak için ne yapmam lazım ayrıca referansımdan gelen kişiler sayılmıyor +40 referans getirdim

ödeme limitinizin 10 tl olduğu söyleniyor ama para çekme kısmında 20 tl gösteriyor 10 tl bakiyemizi nasıl çekeceğiz paparadan

daha fazla referans getire bilirim ama referanslarım sayılmadığı için refarans getirmek istemiyorum .

Merhaba Hoşgeldiniz size nasıl yardımcı olabilirim ?

20 güç kazanmak için ne yapmam lazım ayrıca referansımdan gelen kişiler sayılmıyor +40 referans getirdim
ödeme limitinizin 10 tl olduğu söyleniyor ama para çekme kısmında 20 tl gösteriyor 10 tl bakiyemizi nasıl çekeceğiz paparadan
daha fazla referans getire bilirim ama referanslarım sayılmadığı için refarans getirmek istemiyorum .

Günlük Kazanç Sunucusunda Oyunuyorsunuz Suanda Referans Bolumumuz Operasyon Ekibi Tarafından Bakıma Alınmıştır Bakım Tamalandıktan Sonra Referans Kazançlarınız Tek Seferlik Çekilebilir Türk Lirası Olarak Eklenicektir (vpn) multi üyelik sahte referans kanç olarak eklenmemktedir

referansımdan gelen arkadaşların soruları bunlar

cevapladığınız takdirte grup ve forumlarımda paylaşacağım

ödeme limitleri alt limit olarak 20TL 1 Hafta Önce Alt Limit 10TL'di

Finansal İşlemler Kredi Satın AL Bolumunden Güç Satın Alabilirsiniz
https://www.rootsunucum.com/sunucu_server_2/index.php?page=kredial
Ücretsiz Güç Kazanmak İçin
Paylaşarak Kazan Her paylaşım 1 ile 20 GÜÇ.!
Beklenen Etkinlik Başladı!
YouTube,Facebook,Twitter,Forum Ve Guruplarda Oyun Hakkında Detaylı Bir Video Yazı Makale Hazırla Ücretsiz Güç Kazan
Bonus Ve Etkinlik Bolumunden Linklerinizi Paylaşabilirsiniz

neden o zaman sıkça orulan sorular kımında 10 tl yazıyor ininal ve papara için ?

İninal Kart İle Para Çekme Minimum Limit : [10 Türk Lirası] / Günlük Çekim Limiti (1 BİN Türk Lirası) (Pasif)
Papara İle Para Çekme Minimum Limit : [10 Türk Lirası] / Günlük Çekim Limiti (5 BİN Türk Lirası)

Alınan Kararlar Sonucur Sonucu Suan 20TL'dir Tekrardan 10tl olucaktır

Yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mı?

özür dilerim ama siteniz de 1 yazıyı bile güncellemekten acizseniz insanlardan nasıl yatırım yapmalarını bekliyorsunuz ?

ne zaman 10 tl olacaktır ve referans sayımı ne zaman olacaktır

siteniz daha doğrusu ne zaman düzelecektir

Sisteme Kayıtlı Kullanıcı Adınız Nedir ?

HalilPasa

Kontrol Ediyorum Lütfen Bekleyin

referans sistemi düzeldiği zaman video çekeceğim çünkü

Kontrol Ediyorum Lütfen Bekleyin

HalilPasa [SPAM REFERANS] ~ haksız kazanç [RBOT] Yapay Zeka Tarafından Getirdiniz Bütün Üyeler Yabancı İp Adresi Olarak Görüntülenmekte Bu Durumda Referanslarınızdan Kazanç Sağlıyamasınız Mac ip Adresi Referans Gettirdiniz Kişi İle Aynı Olursa Gene Kazanç Sağlıyamasınız Lütfen Organik Real Referans üretin

https://spyhackerz.org/forum/threads/tek-seferde-12-tl-kazan-paparaya-çek.40102/ 880 okunma 170 cevap 190 beğeni var sadece cevap verenler kaydolduğunu düşünsek , yarısı referansım yerine normla kaydoldu diylelim yarısı vaz geçmiş olsa en kötü ihtimalle 10 adet refeansım olması gerekiyor

vedediğiniz şey bu

site ve gruplarımda konularımı kaldırıyorum

Tabi Kaldırabilirsiniz Benlik Bir Durum Değil Ben Uygulanan Kararları Bildirmekle Yükümlüyüm

insanları bu şkeilde kandırmaya devam edin

Moderatörün son düzenlenenleri:

Lav3y

https://t.me/lav3y
Rating - 0%
Rating - 0%
proxy yok ama grup var elimde attığım gibi 20 kişi felan girer veya çevremden adam soka bilirim tek üyelik girerler ricam ile nasıl yapacağız ?
suan ödeme veriyorlar en azından benim arkadaşım aldı ödeme geçen bende almıştım oltalama yapalım rootsunucumm.com alalım canlı destek ile iletişime geçelim diyelim siteniz hacklenmiş admin panel şifreniz degiştirilmiş sahte bir panel yapalım şifreleri çekelim canlı destekde olan ztn site admini degil başka biri panelin görünümü degişti zaneder giriş yapar şifreler bize gelir ztn api kullanıyorlar ödemelerde yükleme çekme anlık oluyor bir hesap açarız kendimize bakiye yükleriz 1k 1k günde 1k 1k çekeriz uyanana kadar onlar kasayı boşaltırız yada senin ekibin varmış ztn toplu ddos attarız girişleri kapatırız zarar ederler her türlü zarar vermiş oluruz

Rating - 0%
valla reis çiflik miflik suan ödeme alıyormuyuz alıyoruz yapalım bir şeyler :D
ama şoyle bir şey duydum fiziksel sunucu diye bir şey varmış o nedir bilmiyorum ama bu fiziksel sunucuları bulut sunucu yapıyorlar aynı uzak masa üstü gibi googlede kendi siteleri varmış adsane ile sub ip denen bir cacık ile kendi reklamlarına tıklıyormuş sistem googleden para alıyorlarmıış bir arkadşaım oyle demişti bana dolar olarak aldıkları için hem üye paralarını veriyorlarmışi hemde yeni sub ip alıyorlarmış bide bu sub nedir fiziksel nedir putty gibi bir şeymi

Fatih Terim

Bu Kez Elinizden Değil Tutacaklar Ensenizden !
Rating - 100%
Dediklerin De Haklı Olabilirsin Fakat Ben 20 TL Cillop Gibi Ödeme Aldım Hemde 45Dk İçerisinde Geldi Ama Sonradan S*kedebilirler

Son düzenleme:
131,465Konular
3,268,476Mesajlar
315,229Kullanıcılar
skytelecomSon Üye
Üst Alt