knks soyle yanıt vereyım
1- sms-onay sitelerini genelde illegal iş yapanlar sms onaylatması gerekıyor sıtelere ve bu sıteler bakıye sıstemı ıle calıstıgı ıcın mutlaka bakıye atıyorlar bir numara onaylatmak 5 tl gıbı dusun kı zaten bu forumda %90 ınstagram ısı ıle ugrasıyor vatsap işi ile ugrasıyor buda demek oluyorkı bu arkadaslara numara onaylatma sıstemı asırı ıslerıne yarıyor konulara denk geldıysen adamlar 1 numaraı 10tl +15 tl ye vatsap acıyorlar dıyelım ben 200tl ye komple script acıgını verıyorum yanı alan kısı ısıne yarıycaktır %100 + olarak 200 tl deme sebebıme gelıcek olursak ınstagram ısıyle ugrasmayanların verecegı tutar zaten 200 tl vermeyenlere ınstagram hesabı ıle takas yapabılırım demısım anladınmı mantıgını
2- olarakta bunun dorkunu kendın uretırsın ama ıste oyle cekılen her sıteye shell basma dıye olay yok yanı sql cektın tammam o zman dırek shellıcem degıl sql senın admın username password almanı sağlıyor admın gırısı yapıp ordan dosya atmak ıle alakalı shell upload mantıgı sqlmaptan --os-shell var o farklı bır durum ama soyle olursa scde acıkbuldun dorkunu urettın kendın shelde atılıyor tam o zaman basarsın ındexı
3- md5 kırmak ıcın hashes.com var burdan kırıyorsun her md5 kırılmıyor ama sen dırek sıteden 300-500 user cektıgın ıcın kırılmayanları gecıceksın + olarak 200 tl etmez demısın benım konularımı bakarsan smm panellerın cogunun sql ınjection paylastım ve bedavaya paylastım kı o tarz konu bu forumda acan 1 kısı varmıs oda
https://spyhackerz.org/forum/threads/instagram-smm-panel-0day.16711/ bu arkadas ıcerık paylasmamıs ama 500 tl ye satmaya calısmıs yanı demek ıstedıgım forumda paylasılmayan konular fıyat bılınmedıgı ıcın kendın fıyatını belırlersın yanı soyle kısaca ınstagram hesabı satsan adam derkı ben bunun aynısını 10 tl ye satıyorum bu adam kazıkcı der ama benım actıgım konuya benzer konu yok yanı sen hangı forumda sms onay sıtesı sql ınjectıon gordun veya benım onceden smm panel sql ınjection gordun. gormemısındır olay bu bırseyı kendın cıkartıyorsan forum ıcınde onun fıyatını sen belırlıceksın