Rütbe Atlamak İçin Like Alma Gereksinimi

Rating - 0%
Merhaba arkadaşlar. Rütbe atlamak için Like alma şartının mağduriyetlere sebep olduğunu düşünüyorum. Rütbe sisteminde hem siteye üye olma tarihi hemde like sayısı ayrı ayrı hesaplanabilir. Örneğin hiç like almadan dahi gelinebilecek bir seviye olmalı, bu seviyenin üstüne çıkıp yeni rütbeler almak içinse like sayıları hesaplanabilir. Yöneticilerden ricam bu konuyu tekrar gözden geçirmeleridir.
Teşekkürler

Rating - 0%
Senin Dediğin Gibi Olursa Foruma Birkaç Hesap Açayım Değerlenir Sonradan mı Diyeyim ?
Kardeşim Forumda Rütbe Atlamak İçin Foruma Bi Katkı Sağlaman Lazım Bence En Mantıklısı Şu Anki Sistem.

Rating - 0%
Senin Dediğin Gibi Olursa Foruma Birkaç Hesap Açayım Değerlenir Sonradan mı Diyeyim ?
Kardeşim Forumda Rütbe Atlamak İçin Foruma Bi Katkı Sağlaman Lazım Bence En Mantıklısı Şu Anki Sistem.

Hayır benim kastettiğim Like şartı olmadan sadece belli bir rütbeye kadar yükselmekten bahsediyorum. O rütbenin üstüne çıkmak içinde like sayıları hesaplanabilir demek istiyorum. Fazla hesap açma konusuna gelince asıl mevcut sistem fazla hesap açmayı teşvik ediyor. Atıyorum 10 tane ayrı hesap açtı birisi durmadan kendi hesaplarını likelıyor. Böylelikle çatır çatır rütbe atlıyor... Umarım anlatabilmişimdir.
Tabii multi hesaplar kolaylıkla tespit edilebilir yöneticiler tarafından ama o ayrı konu.

D

Deleted member 11195

Bu konuyu okuduktan sonra başıma geleceklerden google play store sorumludur.

131,604Konular
3,269,632Mesajlar
315,555Kullanıcılar
mennnSon Üye
Üst Alt