Rütbe Yükseltme Hakkında

Deleted member 37446

Aslında bunu tam kandil günü yapacaktık fakat ne yazık ki yetişmedi. Forum içerisinde konu paylaşımlarıyla parlayan birkaç üyeyi günü gelmeden yükselttik. Eğer bir üst ranka...

Aslında bunu tam kandil günü yapacaktık fakat ne yazık ki yetişmedi.
Forum içerisinde konu paylaşımlarıyla parlayan birkaç üyeyi günü gelmeden yükselttik.
Eğer bir üst ranka atlamaya like ve mesajı yetip günü yetmeyen varsa bu konu altında belirtebilir.
Geçmiş olsa da en azından hem kadir gecesi hemde 19 mayıs bayramı için sizlere hediyemiz olur..
Beni tanıyan bilir rank konusunda kimseyi kırmayı seven birisi değilim, kurucumuzun da izni üzerine onay gelirse biraz daha hoşgörülü davranabilirim bu konuda.
Konu altında bir üste çıkmayı hakettiğini düşünen varsa yazabilir.
Bu tür şeyleri her yıl yaparız. Üyeleri bu sıralar kurallar vs vs çok sıktığımızın farkındayız bi nebze olsun bunun da önüne geçmiş oluruz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Forum içerisinde konu paylaşımlarıyla parlayan birkaç üyeyi günü gelmeden yükselttik.
Eğer bir üst ranka atlamaya like ve mesajı yetip günü yetmeyen varsa bu konu altında belirtebilir.
Geçmiş olsak da en azından hem berat kandili hemde 19 mayıs bayramı için sizlere hediyemiz olur..
Beni tanıyan bilir rank konusunda kimseyi kırmayı seven birisi değilim, kurucumuzun da izni üzerine onay gelirse biraz daha hoşgörülü davranabilirim bu konuda.
Bu tür şeyleri her yıl yaparız. Üyeleri bu sıralar kurallar vs vs çok sıktığımızın farkındayız bi nebze olsun bunun da önüne geçmiş oluruz.
Krallar iyiki varsınız

Geçmiş olsa da en azından hem kadir gecesi hemde 19 mayıs bayramı için sizlere hediyemiz olur..
bro ben sanırım ya mesaj atmayı pek sevmiyorum ama like puanım 500 ü geçti bir türlü major olamadım gitti :(

131,963Konular
3,273,247Mesajlar
316,666Kullanıcılar
TgghSon Üye
Üst Alt