Coinli Rüyam hakkında 30 coincik hediyeli:)

SpyCoin istenen konu
Rating - 0%
Merhabalar benim son zamanlarda bir kızla sıcak ilişkim var nasıl bir ilişki diye soracak olursanız ben kız ailesinin istediği meslek olursam kızı bana verecekler manasında ilişki yani kız ve annesi ablam ve anneme çok ilgililer ..
Rüyama gelecek olursak rüyamda sevdiğim kızla beraber sarılmıştım yani baya bi sevgili olmuş modundaydık sonra kızı sosyal medya hesabından takip etmeye falan başlıyordum ...
Acaba sürekli o kızı düşündüğüm için mi gördüm bu rüyayı yoksa yakın bi zamanda rüyadaki durum gerçekleşir mi acaba?

Rating - 0%
Merhabalar benim son zamanlarda bir kızla sıcak ilişkim var nasıl bir ilişki diye soracak olursanız ben kız ailesinin istediği meslek olursam kızı bana verecekler manasında ilişki yani kız ve annesi ablam ve anneme çok ilgililer ..
Rüyama gelecek olursak rüyamda sevdiğim kızla beraber sarılmıştım yani baya bi sevgili olmuş modundaydık sonra kızı sosyal medya hesabından takip etmeye falan başlıyordum ...
Acaba sürekli o kızı düşündüğüm için mi gördüm bu rüyayı yoksa yakın bi zamanda rüyadaki durum gerçekleşir mi acaba?
Aramızda kalsın ama yakın bir zamanda rüya gerçekleşecek kesin kaynak güven bana. (!)

Rating - 0%
bilinç altına girmiş ,uyumadan önce ne düşünürsen onu görüyorsun genelde düşündüğünü hatırlmasan bile

Derce 

Only Sex.
Rating - 100%
sürekli kızı düşündüğün için kız artık bilinç altında gezmeye başlamış. Bu da doğal olarak uyuyunca kızla ilgili rüyalar görmene sebep olmuştur. Kahin misin dersen aynı problem bende vardı. Ta ki kızı unutasıya kadar.

Rating - 0%
bilinçaltına yerleşmiş bro o kadar çok düşündüğün için.rüyadan bişey çıkmaz ama gerçekte ne olur bilemem.

Rating - 0%
eğer bir şansın varsa ufaktan yürü bence bro rüyanada girmiş belki bi işarettir

131,592Konular
3,269,467Mesajlar
315,497Kullanıcılar
LyuqsddssssSon Üye
Üst Alt