S.a SpyHackerz Ailesi

Rating - 0%
Selamın Aleyküm

17 yaşında öğrenmeyi ve sorgulamayı seven bir gencim
Çoğu insanın aksine adaleti,düzeni ve saygıyı sağladığı için disiplin ve kural yancısı biriyim
sulu ve cıvık ortamlardan hoşlanmam.

Yaklaşık 10 Senedir aktif ve sık olarak bilgisayar kullanıyorum, şuana kadar bilgisayar ile yapabileceğim şeylerin farkında değil ve sadece oyun oynamak için üretilmiş bir şey gözüyle bakıyordum
Anlayacağınız şu ana kadar 120 derecelik görüş açımla dümdüz bakıyor ve 10 Derecelik ufak bir kısımdan ekranda oynayan oyun karakterlerini seyrediyordum yani geride kalan 110 dereceyi fark edemiyordum
Aslında fark etmek ile fark etmemek arasında kalmış gibiydim
Oyun oynamanın bana kattığı şeyler tabi ki var yaratıcılık,koordine,kural,disiplin,sabır öğrendiğim çok değerli şeyler oldu ama yeterli değil tabii ki elimde çağımızın bana göre en büyük buluşu var Bilgisayar var bu kadar değerli bir buluş ile oyun oynamak bir yere kadar daha iyi şeyler yapabilirim, yaparım ve yapacağım dedim adımımı attım aranıza katıldım :)
Katıldım katıldım ama hâlâ burada ne yapacağımı neyi nerden öğreneceğimi doğrusu hedefimi bile bilmiyorum çok hızlı bir adım attım kabul ediyorum lakin bilmemem engel değil istikrarlıyım öğreneceğim ve süreklilik içinde bu yolda devam edeceğim
Nasıl eğitim alacağım ve bu yoldan yürüyeceğim hakkında bilgi almak isterim

İyi Akşamlar.

FataLworm

SOYTARI
Rating - 0%
Öncelikle hoş geldin kardeşim en doğru yeri seçtiğinden emin olabilirsin @Boerue ilk hedefin öğrenmeye çalışmak olsun gerisi gelir zaten herşeyi göre göre yapa yapa zamanla öğrenirsin bundan emin ol yeter ki hevesin olsun.

İyi forumlar...

131,550Konular
3,269,122Mesajlar
315,382Kullanıcılar
hasseninyoSon Üye
Üst Alt