Gerçektenmi ? ZEHİRİN Mluti açtığınıı düşünmeniz hatta banlamanız saçmlıktan başka birşey değildir. 3 K react boşu boşuna niye kassın hiç düşündünüzmü acaba ? bot hesapatan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçektenmi ? ZEHİRİN Mluti açtığınıı düşünmeniz hatta banlamanız saçmlıktan başka birşey değildir.

3 K react boşu boşuna niye kassın hiç düşündünüzmü acaba ? bot hesapatan birip niye kendini kassın 3K react kadar saçmalık.

Chatte Allaha sövülsün biz ban yiyelim onlara küfür ettiğimiz için
anne kardeş p0rnosu dönsün yine biz ban yiyelim

NE GÜZEL ADALETLİ İMİŞ İSİNİZ.
1624464564796.png1624464669110.png

Öncelikle küfürden ban çok saçma bir şey. Adam ana bacı küfür ediyor biz araya girip edince biz banlanıyoruz bizzat yaşadım. Multi ise bence zehir uğraşmamıştır like için 3k var zaten benim telde farklı pcde farklı hesap var. Çünkü aynı yerde 2 tane açık olunca bu işlemi onayla felan diyor. Like konusunu bilmiyorum

zehir her gün 10dan fazla konu açıyordu ve konular genelde tutuyordu hatta tutması için arkadaşları olarak upluyorduk. Bence haksız ban tekrar incelenmeli zehir zaten 2k reach da tiki almıştı sadece eğlencesine reach kasıyordu öyle bir şey yapmaz bot hesapların ip si incelensin.

hack forumu burası kardeşim içeriğini okur paylaşımını yapar çıkarsın chatte sabahtan akşama kadar zırva yapıp da niye öyle niye böyle oldu diye ağlamayın. ben adminleri modları bizzat takip ediyorum her yapılan işlemden haberdar ediliyorum kimse boşa işlem yapmıyor adaletimizden şüphesi olan logout olabilir.

Gerçektenmi ? ZEHİRİN Mluti açtığınıı düşünmeniz hatta banlamanız saçmlıktan başka birşey değildir.

3 K react boşu boşuna niye kassın hiç düşündünüzmü acaba ? bot hesapatan birip niye kendini kassın 3K react kadar saçmalık.

Chatte Allaha sövülsün biz ban yiyelim onlara küfür ettiğimiz için
anne kardeş p0rnosu dönsün yine biz ban yiyelim

NE GÜZEL ADALETLİ İMİŞ İSİNİZ.
Ekli dosyayı görüntüle 20989Ekli dosyayı görüntüle 20991
GO

Senin banlanmanın nedenini nobody reis açıklamış zaten. + Olarak başka üyenin banı seni alakadar etmez.

• Like
Tepkiler: Zns
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,672Konular
3,270,246Mesajlar
315,730Kullanıcılar
ahmetikosSon Üye
Üst Alt