Coinli Sadece kullanıcı adı ile Instagram open atan form !

Merhaba dostlar ben b4yraktar sizlere bugün sadece kullanıcı adı ile açan bir form vereceğim bu form çoğu banned nedenine open atan bir form tam olarak hangilerini açtığını...

SpyCoin istenen konu
[CHARGE=50][/CHARGE]

Merhaba dostlar ben b4yraktar sizlere bugün sadece kullanıcı adı ile açan bir form vereceğim bu form çoğu banned nedenine open atan bir form tam olarak hangilerini açtığını bilmiyorum ama çoğunu açıyor deneyerek anlayabilirsin neyse formun etkili olması için kapalı hesabınızın neden kapandığında bağlı güzel bir sm çekmeniz gerekiyor açıklamayı sade ve akıcı bir dille yazın aksi takdirde hesabınız açılmayabilir.
Form : https://help.instagram.com/contact/1610459702591585
VPN olarak Cyber VPN öneririm.
VPN : Romanya
Form dili : Romana - Rumence
Ve sağlam açıklama ile iki kere gönderin formu doğru uyguladığınız takdirde hesabınız açılacaktır.
İyi forumlar..

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Dostum yanlış anlama ama hangi neden ile kapatılan hesapları açtığını bile bilmediğin bir formu paylaşman ne kadar doğru emin değilim

Dostum yanlış anlama ama hangi neden ile kapatılan hesapları açtığını bile bilmediğin bir formu paylaşman ne kadar doğru emin deKullanımı İdeal Silik ve Kapalı hesaplar için

Dostum yanlış anlama ama hangi neden ile kapatılan hesapları açtığını bile bilmediğin bir formu paylaşman ne kadar doğru emin değilim
İdeal silik ve maddeye open atıyor farklı kapanma nedenleri var onlar için söyledim agam

Bu methodu 1.500 satmaya çalışıyorlar biliyorum bu yaptığı kıyağı kimse yapmaz bu normalde yüksek fiyatlara satarlar adam yine herkese kıyak yapmış

Bu methodu 1.500 satmaya çalışıyorlar biliyorum bu yaptığı kıyağı kimse yapmaz bu normalde yüksek fiyatlara satarlar adam yine herkese kıyak yapmış
Yorumun için teşekkürler coin harcamadan konuyu görebiliyormusun bir yanlışlık yaptım sanırım 😅

132,207Konular
3,277,146Mesajlar
317,195Kullanıcılar
saiwSon Üye
Üst Alt