saglam ddos yada botnet nasıl yapabilirim.

Rating - 0%
arkadaşlar internette arattığım kadarıyla dedicated sunucuya kurulan juno.c diye bir yazılım ile farklı ip ve portlar üzerinden ramdom saldırı yapıldığını okudum. ancak kurulum vs yapmak istediğimde hata ile karşılaştım.

sağlam botnet saldırı yapmam lazım. Tarafımıza yapılan hakaret ve karalama yapılan siteler var. Bunlara saldırı yaparak kapatmak istiyorum sürekli olarak. Bu konudaki en tecrübelerinizdeki bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz.

Rating - 0%
elimde dedicated makina mevcut. kurulum kısmında bir takım sıkıntılar yasıyorum. Kurulum kısmında yardımcı olabilirseniz eğer sevinirim.

Rating - 0%
juno.c kurulumunu gerçekleştirmeye calıstım. ssh üzerinden root ile baglantı yapıp wget ile kurulum yapmaya calıstım ancak hata aldım. bende internette daha önce kurulum vs yapmıs olan kullanan bu yada buna benzer birşey varmı diye bakıyorum. ddos bir şekilde geçiliyor. ancak botneti geçmek biraz daha zor. bende bu yönde bir sonuc almak adına bakıyorum.

farklı kaynaklarda Mirai-Source-Code ile alakalı birşeyler buldum. buna da bakıyorum aynı zamanda.

Alparslan

r00t
Rating - 0%
juno.c kurulumunu gerçekleştirmeye calıstım. ssh üzerinden root ile baglantı yapıp wget ile kurulum yapmaya calıstım ancak hata aldım. bende internette daha önce kurulum vs yapmıs olan kullanan bu yada buna benzer birşey varmı diye bakıyorum. ddos bir şekilde geçiliyor. ancak botneti geçmek biraz daha zor. bende bu yönde bir sonuc almak adına bakıyorum.

farklı kaynaklarda Mirai-Source-Code ile alakalı birşeyler buldum. buna da bakıyorum aynı zamanda.
Web Tabanlı botnetler deneyebilirsin.Olumlu sonuçlar alabilirsin

131,624Konular
3,269,840Mesajlar
315,626Kullanıcılar
mustafasfaf2Son Üye
Üst Alt