Sağlam domain

Gelip formun altına 100 liraya kuruyorum falan diyipte benim sinirlerimi bozmayın insan gibi birşey sormak istiyorum bilgili kişilerden profreehostdan domaini alıyorum scyi...

Gelip formun altına 100 liraya kuruyorum falan diyipte benim sinirlerimi bozmayın insan gibi birşey sormak istiyorum bilgili kişilerden profreehostdan domaini alıyorum scyi attığım an direk sus yiyorum 1000 tane SC degismeme rağmen halen suspend yiyor önerdiğiniz ücretsiz domain alma sitesi varmı ?(feeenom hariç )

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Gelip formun altına 100 liraya kuruyorum falan diyipte benim sinirlerimi bozmayın insan gibi birşey sormak istiyorum bilgili kişilerden profreehostdan domaini alıyorum scyi attığım an direk sus yiyorum 1000 tane SC degismeme rağmen halen suspend yiyor önerdiğiniz ücretsiz domain alma sitesi varmı ?(feeenom hariç )
sorunun domain sitesinden kaynaklandığına emin misiniz?, kullandığınız hosting nedir?

000webhost veya plesk kullanilibrsin.

132,153Konular
3,275,845Mesajlar
316,996Kullanıcılar
zirtapovzSon Üye
Üst Alt