şahsım adına instagramdan hakaret ediyor hesabını nasıl hackleyebilirm

1 haftadır tanımadım biri tarafından instagram'dan şahsım adına küfür hakaret alıyorum güzel bir ders vermek için hesabını hacklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen

1 haftadır tanımadım biri tarafından instagram'dan şahsım adına küfür hakaret alıyorum güzel bir ders vermek için hesabını hacklemek istiyorum yardımcı olurmusunuz lütfen

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ArKAdAŞlr ŞahSIma SÖvDÜler NneM BunUN hEasbıNI nASIa çALamm????
sevgilim beni aldatıyor instagaramını hacklemem lzm yardım et abi
tanrıya küfretti hesabını kapatabilirmisin abi
ölen arkadaşımla fotolarımız vardı kapanan hesabımda benim durumum yok hesabımı açar mısın abi VE DAHASI
SLKFGEJGLKİŞTHJGDFLKGJWRTIUOHJGALKGJLRETİGJEAFOPHJREPHJYPTRHJKRFTGOPHTRHKWYTROIHJKRÜPOHJKWRPTÜKHRÜPOHJHRRPOÜHJKRWOPTHJIKTYHJKYTOJWTYOUJTHLKWPOÜHJKWÜPOHJTY

Eğitim amaçlı paylaşılan Konular var bakıp öğrenip ya kendin yapacaksın ya da emniyete ihbar edeceksin burası kiralık hacker forumu değil :)
konuyu kiralık hacker aramak için açmadım tekrar oku konuyu dostum
yardıma ihtiyacım var bu işleri bilen birisi özel bir takti varsa burdan paylaşır onun üzerinden yol alırım diye açım

bir soru sorduk konu nerelere geldi amma uzatınız içiniz rahat edecekse konuyu kapatın gitsin burda kalp kırmanın bir manası yok .
Reis ilk olarak polise cimere gidiyorsun hesabı gösteriyosun kullancıı adı fln herşeyi ss al kanıtın olsun sonrasını siber suçlar hal eder. Olmassa dava açarsın verirler vbir devlet avukatı yeine kazanırsın davayı . Aynısını letgoda yaşamıştım şahsıma küfür olarak dava açtık kazandık. SIkınıt etme gerisini devlet hallediyor.

Sosyal mühendislik veya Brute deniyebilirsin dostum. Forumda arattığın zaman karşına bir sürü sonuç çıkacaktır. İyi forumlar.

131,972Konular
3,273,409Mesajlar
316,680Kullanıcılar
AlissapauffSon Üye
Üst Alt