Sanal Bana Ne Kat'dı

2015 Yılında sanala girdim ilk nickim PANZER di şimdi yalana gerke yok yeri geldi tokat da attım ama geneli güvenilirdim bir ton işlem yaptım ama bu sanal bana fazla...

2015 Yılında sanala girdim ilk nickim PANZER di şimdi yalana gerke yok yeri geldi tokat da attım ama geneli güvenilirdim bir ton işlem yaptım ama bu sanal bana fazla kazandırmadı sadece bu sanalda öğrenip dışarıya yansıttığım şeyler işe yaradı mesela şuanda aylık 20-30k falan gelirim var elimde telefonum keyfime bakıyorum tek yaptığım site açıp vermek ve bu düzenli her aylık yani sonuç yeni başlayanlar için bu sanalda öğrenebildiğiniz kadar yazılım öğrenin gerisi çöp o size yeterli (kendi anılarınızı yazabilirsiniz bizde öğrenelim)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
kankim mersinin neyi meşhur illegal de :D anlamışsındır onlara tr site buda çok güzel paralar getiriyor ve sattığım sitelerdeki özellikler şunlar
-pp falan çekiyor
-şifre yanlış ise girmez
-faktör varsa otomatik faktör kodunu ister verdiği gibi hesaba girip faktörü kapatır
-hesabın içindeki maili kaldırır random mail ekler telefonu kaldırır şifreyi random şifre yapar faktör koyar hesaba yedek kodları verir hesabı temiz bir şekilde sana veriyor böyle bir sistem sayesinde kazanıyorum

kankim mersinin neyi meşhur illegal de :D anlamışsındır onlara tr site buda çok güzel paralar getiriyor ve sattığım sitelerdeki özellikler şunlar
-pp falan çekiyor
-şifre yanlış ise girmez
-faktör varsa otomatik faktör kodunu ister verdiği gibi hesaba girip faktörü kapatır
-hesabın içindeki maili kaldırır random mail ekler telefonu kaldırır şifreyi random şifre yapar faktör koyar hesaba yedek kodları verir hesabı temiz bir şekilde sana veriyor böyle bir sistem sayesinde kazanıyorum
oo güzel sistemmiş cidden, bol kazançlar

teşekkürler seninde yapmanı tavsiye ederim şehrindeki elit kekoların hepsi yapıyordur

-pp falan çekiyor
-şifre yanlış ise girmez
scnin fiyat ne

133,039Konular
3,280,655Mesajlar
318,483Kullanıcılar
mamiv4Son Üye
Üst Alt