Sanalcı vurma methodu 45 methodu

Merhaba arkadaşlar vereceğim açıklama bizzat bana ait becerirseniz ilk vuruşta no onayına düşer hatta direk allahına da kavuşturur no onayına düşüp hemen açarsa durmayın...

Merhaba arkadaşlar vereceğim açıklama bizzat bana ait becerirseniz ilk vuruşta no onayına düşer hatta direk allahına da kavuşturur no onayına düşüp hemen açarsa durmayın vurmaya devam edin bir daha zor açar o hesabı 😂😂

[CHARGE=100] [/CHARGE]

Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Merhaba arkadaşlar vereceğim açıklama bizzat bana ait becerirseniz ilk vuruşta no onayına düşer hatta direk allahına da kavuşturur no onayına düşüp hemen açarsa durmayın vurmaya devam edin bir daha zor açar o hesabı 😂😂
https://de-

Hallo Instagram Support Team.
Dieses Konto, über das ich mich beschwert habe, verstößt Person künstlich Follower, Likes verwendet.
Anscheinend sind seine künstlichen Anhänger extrem präsent. Diese Person ist sehr leicht zu täuschen und sich selbst zu überzeugen, wegen seiner extremen Anhänger.,
Er treibt Menschen zum Selbstmord. Er bringt Menschen dazu, ve uygulama içi nefret intihar vs basın burda püf nokta bot takipçi var ise iş yapar büyük oranda referans videosu çeken paylaşan hesapları mahveder daha önce çok vurdum büyük ihtimalle siz de vurabilirsiniz olumlu geri dönüşlerinizi bekliyorum başarılar....-=Stripped Content=-
ELİNE SAĞLIK ✔✔✔

https://de-lerinizi bekliyorum başarılar....-=Stripped Content=-
Hide yanlış olmuş canim

132,267Konular
3,278,351Mesajlar
317,313Kullanıcılar
tayfun7u74Son Üye
Üst Alt