Sanalda Her Şeye Parayla Satanlar Allah Belanızı Versin

Evet eminim çoğu kişi aynı durumda bir şey arıyor ama hep para istiyo bizim Türk gençliği hepiniz Fuckoowun gidin sonunda artık illegal yoldan deli para basmayı öğrendim ve hiç...

Evet eminim çoğu kişi aynı durumda bir şey arıyor ama hep para istiyo bizim Türk gençliği hepiniz Fuckoowun gidin sonunda artık illegal yoldan deli para basmayı öğrendim ve hiç birinize ne method vericem nede nasıl kazanabildiğimden bahsedicem günde en az 100$ basıyorum araplardan yatın aşşa
Sabahtandır PayPal hesabı arıyodum forumda beni sikleyen yoktu

Ekli dosyalar

• wadaa.png
    wadaa.png
    4.1 KB · Görüntüleme: 63
Evet eminim çoğu kişi aynı durumda bir şey arıyor ama hep para istiyo bizim Türk gençliği hepiniz Fuckoowun gidin sonunda artık illegal yoldan deli para basmayı öğrendim ve hiç birinize ne method vericem nede nasıl kazanabildiğimden bahsedicem günde en az 100$ basıyorum araplardan yatın aşşa
Sabahtandır PayPal hesabı arıyodum forumda beni sikleyen yoktu
Nasıl kazanabiliriz

PayPalda tokatlama gibi bir durumun olamaz ayrıca şuan zaten parası pending halde yani karşı taraf isterse parayı geri çekebilir çee
tokatlamaktan kastim yabancilari yalandan tokatlayip onden para aliyor olabilir tabi bu bi ihtimal illegal yapiyorum demis sonucta

131,788Konular
3,271,342Mesajlar
316,180Kullanıcılar
maxbitSon Üye
Üst Alt