Satılık Fenerbahçe Line Hesabı (Resmi Hesap & Kazançlı)

Rating - 0%
Line platformunda bulunan resmi hesabımı satma kararı aldım.Hesap adı @fenerbahceruhu'dur.Line uygulamasından resmi hesaplar kısmına geldiğinizde listede 1907 Ruhu olarak sayfa adı görünecektir.

Bir spor sitesinin (pm ile verilir) konuları gün içinde paylaşılmaktadır.1000 gösterim başına 1,5$ verilmektedir. Kazanç bilgisi isteyene pm ile ekran görüntüleri atılır.

Takipçi Sayısı : 275.000

Özelliği : İçeriklerinizi direk olarak üyeleri telefonlarına mesaj olarak gönderebilirsiniz.İster satış yapmak istediğiniz ürünleri isterseniz de reklam içeriklerinizi aynı anda 100.000'den fazla kişiye mesaj olarak atabilirsiniz. Bu sayede spor sitesi olanlar kendilerine iyi bir hit sağlayabilirler.

İstenilen Fiyat : 600 TL

İstatistik resminde görüldüğü üzere,mesajların kaç kişiye ulaştığı bilgisi yer almaktadır.

Detaylar ve sorularınız için mesaj atabilirsiniz.

EDNqBg.png

Son düzenleme:

HackNology

Esskeetit......
Rating - 0%
merhaba arkadaşlar bu velet çok atıp tutuyor falan filan neyse benim namımı herkes bilir eskilerdeniz az az sikimizi yalatıp göt sikmedik bu alemde bu veledin bu gibi kendini yüksekte görmesi filan biraz uyuz etti beni neyse iyi seyiler herkese

şahsın adı oğuzhan çavdar

tekirdağ çorluda keşan köyünden fakir ama gururlu bir ailenin oğlu

şahsın facebook hesabı https://www.facebook.com/oguzhancavdarr
mesaj atınca benden selam da söyleyin
piyasadaki warez scriptlerin açığını kulllanarak hack yapıyor millete sunucuyu hackledim diye hava atıyor göt

resimleri veledin

Yeter da biri banlasin bunu lütfen

Rating - 0%
merhaba arkadaşlar bu velet çok atıp tutuyor falan filan neyse benim namımı herkes bilir eskilerdeniz az az sikimizi yalatıp göt sikmedik bu alemde bu veledin bu gibi kendini yüksekte görmesi filan biraz uyuz etti beni neyse iyi seyiler herkese

şahsın adı oğuzhan çavdar

tekirdağ çorluda keşan köyünden fakir ama gururlu bir ailenin oğlu

şahsın facebook hesabı https://www.facebook.com/oguzhancavdarr
mesaj atınca benden selam da söyleyin
piyasadaki warez scriptlerin açığını kulllanarak hack yapıyor millete sunucuyu hackledim diye hava atıyor göt

resimleri veledin

sen nasıl bi stalkçısın amk :D

131,462Konular
3,268,405Mesajlar
315,213Kullanıcılar
shellruhcxnSon Üye
Üst Alt