Satılık telif sitesi ssl var 1 tane bu işi yapıp satmıyorum sadece kendi kullandığım klasik freenom + gear kombinasyonu free domain cf li 30tl alın diye zorlama yok s.nin...

Satılık telif sitesi ssl var 1 tane bu işi yapıp satmıyorum sadece kendi kullandığım klasik freenom + gear kombinasyonu free domain cf li 30tl alın diye zorlama yok s.nin keyfine isteyen istediğini yapar teklif var ısrar yok sc si var çok güzel değil değişmek isteyen değişir kayıt olurken tek kullanımlik mail girildi kayıtlı olan ftp den istenen ismi yaparım.

Amacım öyle her bulduğu deliğe sokan her düşürdüğü hesaba kurt atan toxic sanalcılar gibi değil piyasasını bilmediğim için 30tl dedim teklif verin atayım bilgileri de yok txt olarak vericem 2 haftadır bende..
Screenshot_20210112-140017.jpg

Satılık telif sitesi ssl var 1 tane bu işi yapıp satmıyorum sadece kendi kullandığım klasik freenom + gear kombinasyonu free domain cf li 30tl alın diye zorlama yok s.nin keyfine isteyen istediğini yapar teklif var ısrar yok sc si var çok güzel değil değişmek isteyen değişir kayıt olurken tek kullanımlik mail girildi kayıtlı olan ftp den istenen ismi yaparım.
15 veririm dostum

131,932Konular
3,272,762Mesajlar
316,582Kullanıcılar
UgurBABAAASon Üye
Üst Alt