Satım Satış İptali, Şikayet konusuna dönüşen konu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

6efew

only business
Rating - 82.4%
Başlıkta gördüğünüz gibi, Domain - 100 Türk lirası

Moderatörün son düzenlenenleri:
Rating - 0%
arkadaşlar bu arkadaş wkeles diye bir cocuga yönlendirdi 330 tl yatırdım mesajları silmişler :D telegramdan bunun eski admin diye yönlendirdigi wkeles papara hesabını yazıyorum buraya 1394182519 hesabı bu , bunun dışında 3 ns bıraktım 10 dakika icinde alıyorum dedi kayboldular @

Rating - 0%
bir de bu arkadaşlar bilmiyorum yaptıkları oldu mu , eski admin diye wkeles diye birine yönlendirdi kefilimm ortagım vb, hepsi mesajı silmiş yok yani parayı al da niye bekletiyorsunuz kaç saattir bu kadar mı karaktersizsiniz. bir istemeyi deneyin

Elessya 

Eski Ben Çok Eskide Kaldı.
Rating - 100%
bir de bu arkadaşlar bilmiyorum yaptıkları oldu mu , eski admin diye wkeles diye birine yönlendirdi kefilimm ortagım vb, hepsi mesajı silmiş yok yani parayı al da niye bekletiyorsunuz kaç saattir bu kadar mı karaktersizsiniz. bir istemeyi deneyin
Heçkır Mehmet Keleş iş başında

SkullZ 

anlamazdin.py
Rating - 100%
@6efew Kurumsal üyeliğin, imajın vs. kurtaramaz. Açıklama yap, kahpeyle ortaklığın bahanesi olmaz fakat yine de dinleyeceğim. Anlat. Ne sığındığın killer, ne de tokatlayıp /2 yaptığınız para seni / sizi kurtaramaz. @user3232 Lütfen tertemiz bir şikayet konusu açın. Oradan güzel güzel ilgileneceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,628Konular
3,269,873Mesajlar
315,632Kullanıcılar
ZexerSon Üye
Üst Alt