Selam Arkadaşlar Ben Shizzy

Ben Shizzy, Merhaba Dostarım bana etik hackerlık veya hackerlık öğretecek var mıdır ? cidden heryeri araştırdım ve kesinlikle gerçekten bilenden öğrenmek en iyisidir udemy...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Shizzy,

Merhaba Dostarım bana etik hackerlık veya hackerlık öğretecek var mıdır ?
cidden heryeri araştırdım ve kesinlikle gerçekten bilenden öğrenmek en iyisidir
udemy veya diğer eğitim platformlarını denesemde sadece etik hackerlık ile sınırlı kalmak istemiyorum
eğer bilen biri varsa en azından taktikleri söylerse çok iyi olur
eğer cidden öğretmek isteyen varsa ki çok isterim yorumlarda iletişim adreslerini belirtebilir mi rica edersem

Başlangıç olarak Atıl Samancioglunun ve çok alt düzeyden Ahmet Birkanin eğitimleri + Kevin Mitnick aldatma sanatı gibi kitaplar okuya bilirsin ayrıca Ünlü siyah şapkalı hackerlerin başarı hikayelerini yazdığım makaleleri benim konularımdan aratarak ulaşa bilirsin

Başlangıç olarak Atıl Samancioglunun ve çok alt düzeyden Ahmet Birkanin eğitimleri + Kevin Mitnick aldatma sanatı gibi kitaplar okuya bilirsin ayrıca Ünlü siyah şapkalı hackerlerin başarı hikayelerini yazdığım makaleleri benim konularımdan aratarak ulaşa bilirsin
yardımcı olduğun için teşekkür ederim dostum

Ben Shizzy,

Merhaba Dostarım bana etik hackerlık veya hackerlık öğretecek var mıdır ?
cidden heryeri araştırdım ve kesinlikle gerçekten bilenden öğrenmek en iyisidir
udemy veya diğer eğitim platformlarını denesemde sadece etik hackerlık ile sınırlı kalmak istemiyorum
eğer bilen biri varsa en azından taktikleri söylerse çok iyi olur
eğer cidden öğretmek isteyen varsa ki çok isterim yorumlarda iletişim adreslerini belirtebilir mi rica edersem
Hoşgeldin dostum, umarım kalıcı olursun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,707Konular
3,270,503Mesajlar
315,958Kullanıcılar
erenbuckSon Üye
Üst Alt