Selam Değerli Yönetim Ve Kullanıcıları

Rating - 0%
Selam Değerli Yönetim Üyelerimiz Sayın Form Sahiplerimiz Ve Kullanıcılarımızın
Tekrar Üst Yönetime Bir Eklendi Sorusu İstişaresi İle Gelmiş Bulunmaktayım Size Karşı Bir Kusurum Olduysa Affola Hemen Konularıma Girip Sizlere Aktarıyorum

Kafamda Canlanmasının Sebebi Şu Basit Bir Proje İçin Arayıp Tarayıp Bir Türlü Yer Bulamam Veya Bulup Beğenmemiş Olamam Konum Şu

Yazılım Ve Kodlama İş Ürün İlanı
1.Olarak İş İlanı Veya Ürünü Hemen Kısa Bir Açıklama Geçeyim Örneğin Piyasada Altın Gibi Olan Herkesin Farklı Fiyat Çektiği Smm Panel Kurulumu

2.Satıcı Olmak İsteyen Arkadaşlar İçin Ek Gelir Kapısı Örneğini Bir Çok Yerden Verebilirim Anahtar Teslim Kurumsal Websitesi 1000₺ Veya Anahtar Teslim Smm Panel 4000₺ Paket Olarak Extra Donanım Ve İhtiyaç Revizyon Eklenebilir Ve Bu Sayede Kurulumu Bilen Bu İşlere Eli Yatkın İnsanlar Kurulum Bilmeyen Takılan Arkadaşlara Hizmet Vererek Kazan Kazan Sistemi Oluşmuş Olur Hem Alıcı Hem Satıcı Kazanmış olur

Smm panel Satış Sitesi Blog Kurumsal site Vb.

3.İş Veren Bölümü
En Çok Canımı Sıkan Ve Benim Gözümde En Lazım Olan Şey Bilişim Hakkında Blog Yaptırmak İsteyip Kimseyi Bulamam Fikrinden Esinlenerek İleri Sürdüğüm Bir Bakış Açısı Örneğin: Blog Yaptırmak istiyorum bilişim temalı bütçem gereksinimlerin isteklerimi paylaşıp Bu İşleri Yapan Arkadaşlara İşvermem

4.Burası Tabiki Sayın Yönetim Ve Forum Sahiplerini İlgilendiriyor sadece İstişare Amaçlı Fikir İleri Sürüyorum Bu Kategoriye Hem Escrow Hem Refens Sistemi Eklenebilir

Ayrı Bir İstek Olarak Freelancer Hizmetler Bölümü
1.Herkesin Bildiği Gibi Hepimiz Belli Başlı Konularda İyiyiz Hepsinde Değil Uzun Lafın Kısası Şu Bilin Veya Bilmeyin Hem Bu İşi Yapanların Hem İş Arayanlar İçin Gerekli Olacağını Düşünüyorum
A Örnek": Websitem İçin Tasarım Hizmeti Almak İstiyorum
S Örnek":Website İçin Tasarım Hizmeti Satanlar
A Örnek: Mekale Lazım Ve Nasıl Yapılıyor Bilmiyorum
S Örnek:;Mekale Yazanlar
A Örnek:; Google Ads Veya Bir Hesap Lazım
S Örnek:Google Ads Kurulumu

Tekrar En Başında Belirtiğim Gibi Tüm Üst Yönetime Teşekkürlerimi Sunarım Ve Bir Kusurum Varsa Aff Ola İhtiyaçlarımı Ve Faydalı Olabilecek Şeyleri Paylaşmak İstedim Ne Kadar İyi Ne Kadar Kötü Yaptım Bilmiyorum

Teşekkürler Spy Ailesi 🙌

Rating - 0%
Ticaret alanı kategorisinde yer alanlar yetersiz mi?
İş arayan iş veren gibi veya e-ticaret her türlü ürün satış gibi bir çok ana başlık var
Yukarıda yazdığını okudum, orada tanımladığın şeylere uymayan ve talep ettiğin ana başlık ya da başlıkları net bir biçimde yazar mısın?

Örnek :
Şu şu şuşu başlığı olmalı
Bu bu bu başlığı olmalı

Rating - 0%
Yazılım Ve Kodlama iş Verenler
(Tamamen Özgün İçerik Yaptırmak İsteyip Bütçe İsteklerini Gereksinimlerini Belirterek İş yapanlara İş Verme)

Rating - 0%
Freelancer Pazar
(Webçi Arkadaşların Site Tasarladığı
Grafiker Arkadaşların Logo Banner Afiş vb. yaptığı Sosyal Medyaçı Arkadaşların Danışmanlık Hizmeti Verdiği Googla Uğraşanların İşletme Açtığı Ads Yaptığı Yer Gibi Düşünebilirsiniz)

Rating - 0%
En Başında Dediğim Gibi Belki Riskli Belki Saçma Ama şimdi Etki Göstermese İlerde Etki Gösterceğine İnandığım Bir Sistem Şöyle Örnekliyim Kendi Websitemi Yaptırmak İçin 5-6 Yere Kayıt Oldum Ve Dedimki Neden Burda Olmasın Fayda Olarak Bakarsak Forumda İş yapmak İsteyen Arkadaşlar İçin İyi Bir Sistem Olacağını Düşünüyorum İş Arayan İçinde İyi Bir Sistem Çünkü Dediğim gibi Herkesin Bildiği Kısıtlı Seo Bilen Biri Tasarım Bilmez Ve Almaya Zorunlu Hale Gelir Veya 0 Dan Bir Şeylere Başlamak İstiyen İnsanlar İçin Çok İşe Yarar
Evet Ama Sizin Dediğinizi Gibi Kategoriler Kısmında Kayboladabilir
Neyse Sadece Bir Fikir Belki İşe Yarar Umutu Bendeki

Rating - 0%
Anladım şunu soruyorum
İş arayan iş veren gibi veya e-ticaret her türlü ürün satış gibi bir çok ana başlık var
Bunlar yetersiz bir de ekstradan
Yazılım işleri işveren iş alım bölümü ekleyelim mi?

Örneğin:

FREELANCER YAZILIM VE GRAFİK İŞ ALAN İŞ VEREN

Mantıklı mı?

Rating - 0%
Anladım şunu soruyorum
Bunlar yetersiz bir de ekstradan
Yazılım işleri işveren iş alım bölümü ekleyelim mi?

Örneğin:

FREELANCER YAZILIM VE GRAFİK İŞ ALAN İŞ VEREN

Mantıklı mı?
Evet Gayet Mantıklı Hocam

Rating - 0%
Forumumuza hayırlı olmasını temenni ederim, ayrıca SpyHackerz sadakatinizi ve foruma bağlılığınızı takdir ediyor
+1 up rank ve tik profilinize eklenmiştir.

Teşekkürler Hocam Forumu Elimden Geldiğince Desteklemeye Çalışıyorum Ve Belki İşe Yarar Umutu İle Geri Dönüşlerimi Sizler İle Paylaşıyorum Emek Bizim İçin Değil Spy Ailesi İçin

Ekstra Rozet Ve Rütbe Yükseltimi İçin Çok Teşekürler 🙌

Rating - 0%
Teşekkürler Hocam Forumu Elimden Geldiğince Desteklemeye Çalışıyorum Ve Belki İşe Yarar Umutu İle Geri Dönüşlerimi Sizler İle Paylaşıyorum Emek Bizim İçin Değil Spy Ailesi İçin

Ve Umarım Siz Değerli Yönetim Üyelerimiz İle Nice İstişarelerimiz Olur Konularımız Olur

Ek Bilgi Aklıma Gelmişken Yazayım Hem Flood Yapmadan Hem Konu Açmadan Extra Olarak Ticaret Puan Tarzı Şeyleri İlerde Eklemeyi Düşünüyormusunuz?

Rating - 0%

O boş alanlarda kendin ile alakalı veya arkadaşların ile alakalı veya foruma davet edebileceğin arkadaşların ile alakalı alanları doldurun.

Rütbe konusuna gelince oku devamı gelecektir.

Rating - 0%
Rating - 0%
131,458Konular
3,268,388Mesajlar
315,189Kullanıcılar
Üst Alt