Selam

Rating - 0%
Selam millet....
Ben almanyadan gelmeyim. Burda Forumlar öldü...o yüzden türkforum u aradim ve sizi buldum :)
Malesef türkcem iyi deyil ama anlasabiliceyimize inaniyorum.
Insallah beni simdi türkcesi kötü diye forumdan firlatmassiniz.
Ben 10 / 15 Sene önce biraz hackercikilik yaptim ama bakiyorum hem forumlar kalkmis hemde hersey deyismis.
Öylesine deyismiski size ilk sorum VPN yeterlimi diye sormam olucak...

Örnek ben suan sadece firefox ve firefoxun icinde hide.me free browser vpn plugin kullaniyorum...
Anonym olmak icin yeterlimi ?

Rating - 95.8%
nickinden belli gurbetçi olduğun, tarayıcı tabanlı proxy/vpn pek tavsiye etmiyorum ama hiçyoktan iyidir, hoşgeldin bizler Türkiyenin en büyük en kudretli hack sitesiyiz.

Rating - 0%
@Mectruy
Hoş bulduk. (Kusura bakmayin bende "ş" ve "ı" harfi yok ve herzaman "ş" ve "ı" harfini kopyalamak istemiyorum.
Sen bana Anonym olmak icin neyi tavsiye edebilirsin?

R00T3R

Dolandırıcıdır, hiçbir konusundan dosya indirmeyin

SOYTARI
Rating - 0%
Kardeşim Aramıza hoş geldin forumda çoğu konuları görmen için coin gerekli ben uygun fiyata coin satıyorum almak ister misin ? ve ne zaman dertleşmek istersen bana yazabilirsin teşekkür eder iyi forumlar dilerim :)

Rating - 0%
@F3AR Hoş bulduk
@nwalker Burda dogdum burda büyüdüm burda okula gittim ve burda calistim.. yani hayatim almanyada geciyor o yüzden burdayim.
Niye Türkiyeye gelmiyorsun dersen cok basit... Senin sandigin gibi kolay deyil hersey.... Hem onu gec ben calisamiyorum artik ve calismadan para olmuyor.. ve parasiz kapinin önüne bile cikilmiyor..... ben 400 euro işsizlik parasi aldigim halde bogazima zor bakiyorum... aylem olmasa ac kalacam 400 euro aldigim halde...... gerisini sen düsün artik....

131,597Konular
3,269,511Mesajlar
315,511Kullanıcılar
hhhhbbnjjjSon Üye
Üst Alt