Selamın Aleyküm Ama

Rating - 0%
Selamın Aleyküm , Ben Jenjente110 Tanıyan Tanır
Yaklaşık 1 Yıldan Fazladır Üyeyim Ve Bugün Bir Moderatör Tarafından Bilgilendirildim
Çok Garip -ki bence çok gereksiz- bir sistem var .

"
merhaba kardo forumdan yararlanmadan önce gidip bir tanışma kaynaşma konusu açsan daha iyi olabilirdi
sanki

uyarı 1 2. uyarıya kalmadan banlanırsın."

Gibisinden Bir PM Aldım

"İlle Aranıza Yeni Katıldım Gibisinden Bir konu mu açmamız lazım ? Uzun Zamandır da kayıtlıyım"

Cevabını Verdim ve

"
uzun zamandır kayıtlısındır anlıyorum bu çok iyi fakat daha bizle tanışmadan gidip "uzun zamandır " forumu sömürüyorsun.
2. uyarıyı atmam."

Hoş bir tutum olmadığını düşünüyorum , özellikle öneriden çok zorunlu tutulup her pm başı "banlanırsın / banlarım" gibi olması da yine çok sıcak bir karşılama olduğunu düşünmüyorum

Madem O Kadar Tanışmak İstiyoruz ve Madem Tanışmadan Forumdaki Konularda Gezmeye Sömürmek Olarak Yorumluyorsunuz Tekrardan Selamın Aleyküm

Rating - 0%
birader o mesajların hepsini ben attım ve dediğin gibi 1 yıldan fazladır forumu sömürüyorsun foruma bir katkın yok onu geçtim
forumdakilerle tanışma konun bile yok. bakıyorum son mesajlarına teşekürler eline sağlık
tamam çok iyi adama eline sağlık felan diyorsun da herkez senin gibi yaparsa bu forumda kim paylaşım yapıcak ?
herkez burda elinden geldiğince aktiflik göstermeye çalışıyor. ve uzun zamandır da forumu sömürgenler sarmış durumda inan şuan elimde ban yetkisi olsa hani orda yazmışım ya 2. uyarıya kalmadan banlanırsın diye
uyarmadan direk banlarım sizin gibileri. hayatınız boyunca sömüreceksiniz çünkü :D
Ne Ara Mod Oldun :D Hayırlı Olsun

131,597Konular
3,269,507Mesajlar
315,508Kullanıcılar
hsus123Son Üye
Üst Alt