Selamin Aleykum

Calinan bir instagram hesabini geri alabilirmiyim yanliz ismi degistirilmis eposta degistirilmis facebook bagi kesilmis nasil yapmissa telefonunuda onaylatmis ?

Calinan bir instagram hesabini geri alabilirmiyim yanliz ismi degistirilmis eposta degistirilmis facebook bagi kesilmis nasil yapmissa telefonunuda onaylatmis ?

Merhaba kardeşim,
İlk bağlı epostanıza adam çaldığı Zaman değiştirdiği zaman E mail changed mailinize şöyle bir mail gelir eğer hesabınız 2 günden fazla sürede çalındıysa o link çalışmayacaktır genede deneyin secure account basacaksınız kurucu düşecek diyelim ki Fix.

[HIDEREPLY]Hesabı açan kişi yani (Ana cihaz)
Androidde Giriş yap yardım al
iPhonede şifre mi unuttum
Kullanıcı adınızı girin bilmiyorsaniz eskide olur en altta daha fazla yardım yazısı çıkacak ona tıklayın ve karşınıza kod ekranı gelir sizin bilgileriniz kod atarak ilerleyerek hesabınızı alırsınız...
[/HIDEREPLY]

Herseyiyle degistirmis bunlari yapamiyorum ismini kucukveletkavgasi yapmis asil ismi theerhanerdogaann di

131,807Konular
3,271,562Mesajlar
316,258Kullanıcılar
etliekmek1Son Üye
Üst Alt