Selamlar ben adhx

Rating - 0%
Merhaba,ben adhx.

Kendimi psikolojik manipülasyon ve psikoloji yönünden eğittim.Ve tam 2 yılı aşkın süredir yazılım dünyasında sörf yapıyorum.

Hayatımda hiç site hacklemedim.Çünkü bana küçük ve önemsiz geliyor.(SQL İnjection,Brute force vs.)

Aslında bizim google'da dork aratıp 2-3 siteye index bastığımızda egomuzu tatmin etmemiz;kendimizi sadece ego yönünden geliştirdiğimizin bir göstergesidir.

Çok yakın zamanda psikolojik manipülasyon gibi konularla ilgili bir sürü başlık paylaşacağım.

Hayatınızı sosyal anlamda bile değiştirecek işler yapacağız.

Hacker denilince akla hemen a-sosyal ve geri zekalı sürülerinden bir tanesi gelmesi içler acısı bir durum.

İlk olarak sosyal fobi ile ilgili başlıklar açacağım.Çünkü sen bir hackersan diğerlerinden kat ve kat üstün olman gerekir. (her anlamda)

Kullandığım işletim sistemi: Kali Linux

Vesselam.

Rating - 0%
" Aslında bizim google'da dork aratıp 2-3 siteye index bastığımızda egomuzu tatmin etmemiz;kendimizi sadece ego yönünden geliştirdiğimizin bir göstergesidir. "

Doğru söze ne denir?

Rating - 95.8%
Aglicam. Uzun zaman sonra siteye Aklı başında biri gelmiş. Hoşgeldin . Pisokojik manipülasyon üzerine benim de bir takım geliştirdigim tekniklerim var. Sivil hayatta kullanımını ara sıra yapıyorum ancak az seviyede

131,623Konular
3,269,806Mesajlar
315,615Kullanıcılar
lauresbey34Son Üye
Üst Alt