selamlar forumda yeniyim

Rating - 0%
Öncelikle selamlar dostlar bi süredir forumlarda geziyorum ve bilgi öğrenmeye çalışıyorum fakat öyle detaylı birşey bulamadım sizden isteğim ben illegal yollardan para kazanmak istiyorum şuan işim var ama gerçekten kolay para kazanılmıyor kazandığımızda gidiyor malum ekonomi yüzünden ondan dolayı illegal yollara girmek istiyorum tabi sonunun da ne olacağını biliyorum şuan da ne yapabilirim sanal olarak cc cashout falan gördüm onları hiç bilmiyorum nerden bilgi öğrenebilirim dorks cc checker cardable cc düşürme datalar scriptler trojan rat artık her ne olursa para kazanmak istiyorum her türlü bedeli ödemeye de hazırım lütfen yardımcı olursanız sevirim iyi forumlar

Killer

SOYTARI
Rating - 0%
cc/data vb illegal şeyler yasak dostum, hoş geldin.

Rating - 0%
şuan bi meslek edinmeye çalışıyorum ama zoruma gidiyor 3-5 krş geliyor bu berbat ekonomi yüzünden o da gidiyor sanaldan legal yollardan da nasıl kazanılacağını hiç bilmiyorum cc/data yasak olduğunu yeni öğrendim teşekkürler

STAREX

Dolandırıcıyım.
Rating - 80%
Öncelikle selamlar dostlar bi süredir forumlarda geziyorum ve bilgi öğrenmeye çalışıyorum fakat öyle detaylı birşey bulamadım sizden isteğim ben illegal yollardan para kazanmak istiyorum şuan işim var ama gerçekten kolay para kazanılmıyor kazandığımızda gidiyor malum ekonomi yüzünden ondan dolayı illegal yollara girmek istiyorum tabi sonunun da ne olacağını biliyorum şuan da ne yapabilirim sanal olarak cc cashout falan gördüm onları hiç bilmiyorum nerden bilgi öğrenebilirim dorks cc checker **yasak** cc düşürme datalar scriptler trojan rat artık her ne olursa para kazanmak istiyorum her türlü bedeli ödemeye de hazırım lütfen yardımcı olursanız sevirim iyi forumlar
Hesap düşürüp satabilir veya hesap kapatabilirsn hg:)

131,580Konular
3,269,293Mesajlar
315,450Kullanıcılar
ceddamaySon Üye
Üst Alt