Aranıza yeni katıldım ,bu konulara uzak kaldım biraz kendimi geliştirmemde yardımcı olmanızı dilerim
Aranıza yeni katıldım ,bu konulara uzak kaldım biraz kendimi geliştirmemde yardımcı olmanızı dilerim
Net bir alan yok kafamda daha çok arayış içerisindeyim nereye yönelsem nerden başlasam diye ama bilgiye açım gerçekten teknolojinin gerisinde kaldığımı hissediyorum buda beni çok üzüyorHangi alanda gelişmek istiyorsun?belirtirsen yardımcı olabiliriz.
Hacım benim sistem şuanda kapalı sabahın ilerleyen saatlerinde sana eğitim arşivi yollayacağım bu işlerin olmazsa olmazı programlama dilidir (Python Öğrenmelisin) Bunun Eğitimini Bekle Benden.Net bir alan yok kafamda daha çok arayış içerisindeyim nereye yönelsem nerden başlasam diye ama bilgiye açım gerçekten teknolojinin gerisinde kaldığımı hissediyorum buda beni çok üzüyor
Beklemedeyim ,teşekkürler.Hacım benim sistem şuanda kapalı sabahın ilerleyen saatlerinde sana eğitim arşivi yollayacağım bu işlerin olmazsa olmazı programlama dilidir (Python Öğrenmelisin) Bunun Eğitimini Bekle Benden.
Eğitim seti elime ulaştı çok teşekkür ederim.Hacım benim sistem şuanda kapalı sabahın ilerleyen saatlerinde sana eğitim arşivi yollayacağım bu işlerin olmazsa olmazı programlama dilidir (Python Öğrenmelisin) Bunun Eğitimini Bekle Benden.
Yazılım için nereden nasıl başlanmalı ?Para kazanmak istiyorsan yazılım veya görsel zekam iyi diyorsan grafik alanına yönel
Html Ve CssYazılım için nereden nasıl başlanmalı ?
peki html için bir eğitim seti mevcut mu elinde , bana yardımcı olabilecek bir set paylaşırsan güzel olurHtml Ve Css
Nasıl bir gariplikten bahsediyorsunuz ?Aleyküm selam hoşgeldin, nickin bi' garip geldi.![]()