Saygı değer spy ailesi ban almıştım geri döndüm yeni tema ve logo hayırlı olsun ben eski halini seviyordum ama demekki bunu layık görmüşler ilerki Zamanlarda Metasploit , ileri...
Tekrardan hosgeldin knk
hb beyler
yok başkan sizhaklısın ben orda öyle birşey dememeliydimsen banlanmıştın sanırım süreli.hoşgeldin tekrar banlandığına üzülmüştüm.
not: logomuzu kosvoga yaptırmadık, gönüllü bir tasarımcı arkadaşımız yaptı bilesin, bizi yanlış tanımanı istemem.
amin reis birda ban almamaya çalışacamHoş geldin, tekrar ban almaman dileğiyle dikkatli olmalısın![]()
saygısızlık yaptım hem yaş olark büyüksünüz hemde rütbe olarak hak eddim saygısızlığın cezası bansen banlanmıştın sanırım süreli.hoşgeldin tekrar banlandığına üzülmüştüm.
not: logomuzu kosvoga yaptırmadık, gönüllü bir tasarımcı arkadaşımız yaptı bilesin, bizi yanlış tanımanı istemem.
saygısızlık yaptım hem yaş olark büyüksünüz hemde rütbe olarak hak eddim saygısızlığın cezası ban![]()

Yok ya vallaha kendimi kötü hissedim ben yıllarca eğtim aldım ama bu davranışım mantıklı gelmeditamam dramatize etme okadar![]()
![]()
![]()
![]()
abi emojiyi eski haline getirin içim karardısen banlanmıştın sanırım süreli.hoşgeldin tekrar banlandığına üzülmüştüm.
hb aynen her taraf siyah benimde içime sıkıntı giriyoabi emojiyi eski haline getirin içim karardı
hoşgeldin tekrardan![]()
kardeşim niye iki defa " hg " yazıyon tam gördük
kendi yazdıgım hgyi görmemişimkardeşim niye iki defa " hg " yazıyon tam gördük

gelecek knk hbTekrar hoşgeldin bıremin paylaşımlarını bekliyoruz.