Selamun Aleyküm öncelikle (1 Viewer)

C

Crysuder

Selamun aleyküm spyhackerz ben defacerim hani okadar iyi sayılmam sizin standartlarınıza göre bi kaç sağlam adam gördüm ordan buldum burayıda isim vermek istemiyorum sunucu geçe biliyorum bi kaç tane bildiğim bypass yöntemi var tabi çoğu sw de pek işe yaramıyo açıkcası root bi kaç kez olmuştum exp ler ile geçmişim biraz kirli ola bilir çünkü çok tr basmıştım zone-h zone almıyodum önceden tuaf gelıyodu scripti mirror-z de 1 sıradaydım hdd yandı felan dediler data öyle gitti hakkımı nası öderler bilmiyorum formunuzda takılmak istiyorum golgeler.net dede 1 sıradayım yanlış anlmayın övünmüyorum kendimi tanıtıyorum zone-h son zamanlada zone almaya başlamıştım bırakmaya yakın 2015 sonlarına doğru pc yandı büççe gerekçesi 2017 kadar pc alamadım geri dönmek istiyorum umarım bastığım tr siteler sorun olmaz olursada canınız saolsun ama ben buraya hack dan çok hani kaynaşmaya geldim yeri gelir hack yaparız yeri gelir takılırız eyleniriz ayyıldız tim taraftarı değilsinizdir umarım çünkü kuralayı canlı yayında düşürmüştüm video çekmiştim bunlar sorun olmazsa iyi anlaşcağımıza inanıyorum. iyi forumlar.


http://zone-h.org/archive/notifier=Hector
http://www.golgeler.net/best
http://z0n.org/images/5.jpg
05:08, 08:30 09:05 düşüyor
 
Last edited by a moderator:

FIRTINA

FIЯTINA
Joined
Dec 2, 2015
Credits
2
Rating - 0%
Hoşgeldin Hayırlı Forumlar.
 

hax0r.tr

<?php dAyı ?>
Joined
Oct 31, 2016
Credits
0
Rating - 0%
Selamun aleyküm spyhackerz ben defacerim hani okadar iyi sayılmam sizin standartlarınıza göre bi kaç sağlam adam gördüm ordan buldum burayıda isim vermek istemiyorum sunucu geçe biliyorum bi kaç tane bildiğim bypass yöntemi var tabi çoğu sw de pek işe yaramıyo açıkcası root bi kaç kez olmuştum exp ler ile geçmişim biraz kirli ola bilir çünkü çok tr basmıştım zone-h zone almıyodum önceden tuaf gelıyodu scripti mirror-z de 1 sıradaydım hdd yandı felan dediler data öyle gitti hakkımı nası öderler bilmiyorum gibi olmasın formunuzda takılmak istiyorum golgeler.net dede 1 sıradayım yanlış anlmayın övünmüyorum kendimi tanıtıyorum zone-h son zamanlada zone almaya başlamıştım bırakmaya yakın 2015 sonlarına doğru pc yandı büççe gerekçesi 2017 kadar pc alamadım geri dönmek istiyorum umarım bastığım tr siteler sorun olmaz olursada canınız saolsun ama ben buraya hack dan çok hani kaynaşmaya geldim yeri gelir hack yaparız yeri gelir takılırız eyleniriz ayyıldız tim taraftarı değilsinizdir umarım çünkü kuralayı canlı yayında düşürmüştüm video çekmiştim bunlar sorun olmazsa iyi anlaşcağımıza inanıyorum. iyi forumlar.


http://zone-h.org/archive/notifier=Hector
http://www.golgeler.net/best
http://z0n.org/images/5.jpg
Öncelikle hoşgeldin dostum, TR Site bizim için sıkıntı olur ha ama dersen uyari.html atarım diye o zaman sorun çıkmaz forum'da. Tekrardan hoşgeldin, iyi forumlar.
 
T

TheWayEnd

hoşgeldin öncelikte burası seviyesi yüksek yani aile ortamıdır.Tr sitelerin ana sayfaları yasak uyari şeklinde hack serbesttir.Zamanla çözersin Burayı
 
Joined
Oct 9, 2016
Credits
40
Rating - 0%
Aleyküm Selam. Forumca AYT den tiksiniriz. :). Burada Hack dünyasında görüp görebilceğin en iyi hackerlar var Hoşgeldin.
 
R

RicoDiaZ

Aleyküm selam hosgeldin :)
Videoyu izlerken kahkaha attım :D
 
C

Crysuder

Aleyküm selam hosgeldin :)
Videoyu izlerken kahkaha attım :D
birde facebook sayfalarında sahte ip felan paylaşıp benimmiş gibi savcılıkla yasal işlem başlatıcaz felan gibisinden şeyler paylaşmışlardı :D
 
E

El-Cewad

Hoşgeldin kardeşim tam yerine geldin :) ayt kekırlarını hiç sevmeyiz :D
 
K

KuRaLsZ

va aleyküm selam hoşgeldin :)
 

Rulez

Müptezel
Joined
Sep 17, 2016
Credits
40
Rating - 0%
Aleyküm selam kanka hosgeldin aramiza
 

Mectruy 

Not Gonna Get Us
Joined
Dec 1, 2015
Credits
201,675
Rating - 94.7%
Merhabalar hoşgeldiniz , ayt hack forumu değil sadece askercilik oynayan ve reyting yapan bir site , eskidende öyle idi şimdide öyle değişen hiçbirşey yok.
 
H

Hacker047

Hoşgeldin , diğer arkadaşların da dediği gibi uyari.html ararsan sorun olmaz eğer siteler adult,hack falan ise ana sayfaya atabilirsin.Başarılar dilerim hoşgeldin tekrardan
 

exorcisw

rm -rf / –
Joined
Jan 13, 2017
Credits
0
Rating - 0%
hoşgeldin, şahmat ı tanıyorum o da eskilerden görüşüyorsanız hala selam söyle :)
 
A

Adbes

Aleyküm selam hoşgeldin.
 

exorcisw

rm -rf / –
Joined
Jan 13, 2017
Credits
0
Rating - 0%
asdasdasd
 
Last edited by a moderator:

Users who are viewing this thread

Top