Siteye yine ayar çekmiş yaşlı kurt bende diyorum bu oturum ney siteye giremedim 2 gün oturum aç diyip duruyor güzel olmuş tasarımlar bilen varsa ninja neden ban yedi çee...
Hoşbuldum abi interneti bekliyorum bağlansa site hacklemeye devamHoşgeldin tekrardan tosunum.
HoşbuldumHoşgeldin
Hoşbuldum kardeşimhoşgeldin kardeşim
Hoşbuldum kardeşimHoşgeldin iyi forumlar

ulan bir an bende ban yedin sandım![]()

Hemen haber yapalım Mectruy kendi sitesinden ban yediulan bir an bende ban yedin sandım![]()
Abi şu forumda yeniyi değiştir görmekten sıkıldım Adanalı yapabilirmisinDayanılmaz başkandeğiştireyim ppyi millet yokluğuma dayanamaz![]()

Elimden geldiğince açmaya devam edeceğim ama başka başlık ileDaha kaç kere Selamun aleyküm başlıklı konu açacaksın![]()

Major rankına ulaşanlar ayarlar sekmesinde değişebiliyor.Hemen haber yapalım Mectruy kendi sitesinden ban yediAbi şu forumda yeniyi değiştir görmekten sıkıldım Adanalı yapabilirmisin
Ben bu siteye rank için gelmedim zaten üye olduğumdan belli söylüyorum önemli olan dostluk ve aile olmamız öyle oluyorsa işim olmazMajor rankına ulaşanlar ayarlar sekmesinde değişebiliyor.

benimkini börü abi değiştirmişti öncedenMajor rankına ulaşanlar ayarlar sekmesinde değişebiliyor.
EyvAllah reisbenimkini börü abi değiştirmişti önceden
Aleyküm selam qral
Sen ne ara major oldun la adaletsizlik mectruy istifabenide admin yap mec şu majordan sıkıldım bu nedir yav bıktım of.

kardeşim ben aklımı kullanıp meci kandırdım bu işler böyle zeki olucaksın çevik olucaksın.Sen ne ara major oldun la adaletsizlik mectruy istifa![]()