Selamun aleyküm beyler herkeze iyi evde kalmalar.. Ben eski İMT-Spy üyesiyim cezadaydım yeni çıktım bakim dedim kimler kalmış :) Usta yaşıosa herkez yaşıodur gerçi :D
allah bir daha düşürmesinHoşbulduk
evet Az biraz yattımda![]()
Saol dostum Allah Razi olsunallah bir daha düşürmesin
Oha sen cezaevindemiydin muz0 ,?Selamun aleyküm beyler herkeze iyi evde kalmalar..
Ben eski İMT-Spy üyesiyim cezadaydım yeni çıktım bakim dedim kimler kalmış
Usta yaşıosa herkez yaşıodur gerçi![]()
Geçmiş Olsun Birdaha Düşmemek Dileği İle Hoşgeldin.Selamun aleyküm beyler herkeze iyi evde kalmalar..
Ben eski İMT-Spy üyesiyim cezadaydım yeni çıktım bakim dedim kimler kalmış
Usta yaşıosa herkez yaşıodur gerçi![]()
Aynn reis biraz cezaya bagladık ben cıktım da bizim Ph 24 sene aldiOha sen cezaevindemiydin muz0 ,?
Hosbulduk 😁 tanisioz galiba 😁Geçmiş olsun Muzo. Hoş geldin![]()
Ph afdan yararlanamadimi ?Saolun beyler
Aynn reis biraz cezaya bagladık ben cıktım da bizim Ph 24 sene aldi
yararlandı da o bile yetmio 5 yıl felan daha yatıcak die biliyorum onla silivride hastaneye giderken karşılaştık o zaman zaman af muhabbeti yoktu 22 sene cezası vardı af olunca 4 5 sene daha yatar çıkar onun dosya çok şikayetçi çok ondan fazla aldı Allah kolaylık versin işi zor onun Cc işleri patladı hepPh afdan yararlanamadimi ?
yararlandı da o bile yetmio 5 yıl felan daha yatıcak die biliyorum onla silivride hastaneye giderken karşılaştık o zaman zaman af muhabbeti yoktu 22 sene cezası vardı af olunca 4 5 sene daha yatar çıkar onun dosya çok şikayetçi çok ondan fazla aldı Allah kolaylık versin işi zor onun Cc işleri patladı hep
Aynn reis dikkat etmek lazım bş kaç grafik tasarım çalışıom spy a akşam grafik bölümüne atarım sende yaşGene iyi en azından gençliğini bitirmeden çıkabilecek içerden 😖
Aynen reisGene iyi en azından gençliğini bitirmeden çıkabilecek içerden 😖
ewy dostum sagolasın ..geçmiş olsun muzo kardeş
Içerdemisin muzo içerde yim
😁😁su ph den haber var mı aftan yararlanamadı mı o zırto bu arada bende hoşgeldim 😁😁