Selamün Aleyküm

Aileye Yeni Katıldım. Yaşım 23 Mesleğim Muhasebe Genellikle Vb.net ve Linux Üzerinde Kendimi Geliştirmeye Çalışıyorum. Tabi Herkes Gibi Bende Hack alanlarında Birşeyler...

Aileye Yeni Katıldım. Yaşım 23 Mesleğim Muhasebe Genellikle Vb.net ve Linux Üzerinde Kendimi Geliştirmeye Çalışıyorum. Tabi Herkes Gibi Bende Hack alanlarında Birşeyler Öğrenmek Kendimi Geliştirmek İsterim. Belki Kolay Olmayacak Ama Bu Aile ile inşallah zor da olmayacak.:)

Buradan Önce Bir Çok Forumda Üyeliğim Oldu Ama O Forumlarda Öğrenemediğim Çok Şey de Oldu 1 2 gündür Bu Forumu Takip Etmekteydim Samimiyet Konusunda Çok Haklsınız Çünkü Chat Alanında Olan Gerek Konulardaki Mesajlaşmalarda Olan O Güzel Sohbetler Yardımlaşmalar Beni Mutlu etti. Amacım Linux,hack vb. En iyi derecede öğrenmek Bu yolda yardıma ihtiyacım çok olucak öğrenmem gereken bir çok kavram ve programlar olcak İnşallah Sizlerinde Yardımı ile Dahada kolay olur. Tekrardan Hoşbulduk. :)

Aileye Yeni Katıldım. Yaşım 23 Mesleğim Muhasebe Genellikle Vb.net ve Linux Üzerinde Kendimi Geliştirmeye Çalışıyorum. Tabi Herkes Gibi Bende Hack alanlarında Birşeyler Öğrenmek Kendimi Geliştirmek İsterim. Belki Kolay Olmayacak Ama Bu Aile ile inşallah zor da olmayacak.:)
Hoşgeldin Spy ailesine

Aleyküm selam hoş geldin. Öncelikli olarak forum kurallarını okumanı ardından uygulamış olduğumuz rütbe şemasını / gereksinimlerini okuyarak forum hakkında bilgi sahibi olabilirsin.
Forumda bir sürü konu mevcut ve sende ilgi alanına göre ister arama kutusundan istersen de kategori başlıkları altında bulabilirsin. Ayrıca eğer istersen
Vip Üye olarak zaman kazanabilir ve konuları direkt olarak görebilirsin.
Faydalı ve kalıcı olman ümidiyle.

Tekrardan Hoş Bulduk. Hep Beraber Güzel Günlere İnşallah. Çalışmalarıma Başladım. Vip Üyelikde İnşallah Ay sonuna Kadar Halledeceğim :)

hoşgeldin aradıgın tum bılgıler sayısız şekilde burada kalıcı olman dılegı ıle

131,688Konular
3,270,357Mesajlar
315,892Kullanıcılar
User0007Son Üye
Üst Alt