Seo Dostu Blog, Haber 400+ Siteden Link & Tanıtım Satışı

Rating - 0%
SİTELERİN GENEL ÖZELLİKLERİ
- Bütün siteler en az 2 yıl ortalama 4 yıldan fazla süredir aktif ve kapanmaz ortalama olarak 2020-2021 açılışlılar domainlerinin süresi geleni uzatılmakta.
- Bütün sitelerde 200+ yazı mevcut bazısında 200'e yakın bazısında 2000'den fazla ve her biri elle girilmiş özgün yazılar zamanında tek tek sipariş edilmiştir kontrol edebilirsiniz halen girişler devam ediyor. (haber ve hikaye siteleri hariçtir.)
- Bütün siteler google ilk 50 sıralamalarında kendi kelimelerinde mevcut (örn: adana e..., antalya e..., ve alt kategorilerle) bazıları ilk 10 bazıları ilk 50 şeklinde yorumlayabilirsiniz. Sitelerin çoğu 18+ sektördedir. Kalanlar blog haber tabanlıdır ve oldukça kalitelidir.
- Bütün siteler temaları hızlı önbellek sistemlidir tüm ayarları modern yapıya göre ayarlıdır spam skorları sıfır, hız skorları 100'dür.
- Bütün siteler dış ve iç link yapısına sahiptir. (örn: bazı blog yazılarında ve ilan yazılarında siteye ait iç linkleme görebilirsiniz ayrıca ahrefs hesabınız mevcutsa dış bağlantılarını görebilirsiniz)
- Bütün siteler .com .net .org domain uzantısına sahiptir.
- Sektörlerin ilk 10 sırasında bulunan neredeyse bütün siteler referansımdır.
- Sitelerin hiçbiri çöp değil ve link çıkış sayıları yalnızca kendi ağımızdaki sitelere yapılmıştır dış satış limitli olup sitelerin kalitesi, sırası göz önünde bulundurulup mevcut giderler hesaba eklenince yalnızca alım gücü yüksek ve ciddi kişilerle paylaşılacaktır ve limit dolduğunda satışlar kapanacaktır.

Not: Siteleri paravan gibi görmeyin hali hazırda gelir sağlayan sitelerdir. Kur bırak, herkese satış yap sitelerden değildir bu gibi sitelerden tanıtım ve link satışını bulmanız oldukça zordur kesinlikle çalışmamızın size etki edeceğini söyleyebiliriz.

FİYAT LİSTESİ

- Link adet fiyatı 100 TL'dir.
- Tanıtım adet fiyatı 50 TL'dir. (yazılarınızı isterseniz siz gönderirsiniz isterseniz rastgele yazılarda rastgele yerlere yerleştirilir.)
- Dileyen müşteriler rasgele yazı içi linklememizden yararlanabilir bu durumda makale iletmenize gerek yoktur rasgele yazılara linkleriniz eklenir.

MİNUMUM SATIŞ TUTARI: 1000 TL'dir.

ÖDEME YÖNTEMİ

- Kripto

ÇALIŞMA YÖNTEMİ
- Yukarda belirtildiği gibi sadece ciddi kişilerle site listesi paylaşılacak dolayısıyla bize öncelikle alım yapmak istediğiniz site adresini iletmelisiniz.
- Önce link, tanıtım eklenir ardından ödeme beklenir. Ödemeniz geldiği sürece kalkma olmaz günü geldiğinde hatırlatma yapılır verdiğimiz hizmeti nasıl anlık ve kaliteli sunuyorsak karşı taraftan aynı duruşu bekleriz.

İLETİŞİM
Telegram İletişim & Sipariş
@parazit_seo

DİPNOT: KOMİSYONCU DEĞİLİZ SİTELER BANA AİTTİR BÜTÜN SİSTEMİ İDARE ETMEKTEYİM GİDER KALEMLERİNİ BÖYLE HAFİFLETMEKTEYİZ.

131,579Konular
3,269,290Mesajlar
315,449Kullanıcılar
Üst Alt