Server da Root olma ?

Arkadaşlar bu işlerde yeniyim şimdi ben k2 shell kullanıyorum massdafece yapıyorum çıkıyorum bu root olma meselesi mass defans gibi mi yoksa farklımı ?

Arkadaşlar bu işlerde yeniyim şimdi ben k2 shell kullanıyorum massdafece yapıyorum çıkıyorum bu root olma meselesi mass defans gibi mi yoksa farklımı ?

Şimdi söyle birşey var k2 kullanirken dizinleri açık olmayan server'e eğer hazir sistem degilse (html tabanli web sitesi diyelim ) config bilgileri olmadigi için ve dizinleri kapali oldugu için oraya index atamassin :) ama Root oldugun zaman Bütün sistem sende oluyor yani kısıtlı hiçbirşeyin olmuyor.Tek sıkıntısı 2016-17 root exploitleri Priv olarak geziyor yani parayla satılıyor 2015- öncesini rahatla bulup root olursun .

Peki k2 shell de root nasıl olurum hocam
K2'de BC(Backconnect) Bölümü olmasi lazim oradan. İlk önce Modem portunu açman lazim ve Kullandigin shell'den açtıgın portu oraya yazmalisin .
Ondan sonra netcat programi ile backconnect oluyorsun sonra uygun exploitini atip derliyorsun .

Eğer port falan uraşmak istemiyorsan Weevely diye kalilinuxda bi tools var windows'ada kuruluyor . Onla backconnect olup'da rootlayabilirsin ama her serverde Veevely çalışmıyor.

131,658Konular
3,270,150Mesajlar
315,708Kullanıcılar
Üst Alt