serverlar büyük sistemler hacklemek (1 Viewer)

bılgı amaclı bır sey sormak ıstıyorum , site forum tarzı değilde hack kavramı bildigimiz gibi cok geniş serverlar sistemler datalar şirketler hacklemek nasıl oluyor onu merak...

bılgı amaclı bır sey sormak ıstıyorum , site forum tarzı değilde hack kavramı bildigimiz gibi cok geniş serverlar sistemler datalar şirketler hacklemek nasıl oluyor onu merak edıyorum arastıracagım haber yada bilgisi olan varmı

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
ben direk yapayım havasında degılımde hep merak etmısımdir büyük hack leri site dısında serverlar sistemler filmlerdeki tarzları

Çok geniş server'lar hacklemek istiyorsan yani sana örnek veriyim radore'yi hacklemen lazım , radore binlerce serverın yönetildiği bir merkezdir.

bro windows da heçk yapmak yani hedef server , site vs. yapmak zor iş kur Linux u komutlarını öğren bi kaç makale vs. den veya yutube(youtubee) den gerisi gelir ............................................

bir kod yazıp elektirikleri kesmek işin fantastik tarafı , normalde şarteli indirmen gerek elektirik kesmek için , ancak film olduğu için biraz fantastik işler elbette olacaktır , avrupanın elektirik sistemleri bilgisayar sistemine bağlı ise bilmiyorum tabi :D

sen filmlere bakma kardeşim abartılı şeylerde oluyor bilgisayar yada elektronik şeye baglı olan şeylere girilir örnek mobese örnek elektronik reklam panoları güvenlik kameraları vs

elektriği kesme şöyle adam gidiyor bir video da gördüğümü anlatıyorum adamlar koştur koştur otel gibi biryerden çıkıyorlar uzktan ışıklarla oyun oynuyorlar nasıl yapıyorlar elektriği c dili ile anakarta entegre ediyorlar wifi adaptorü uzaktan bağlantı sağlıyorlar zaten bu fantastik işler için c python ruby perl kesin öğrenmen şart bende python ve perl var ruby de gelicek inşallah başladım.

Users who are viewing this thread

133,563Konular
3,282,790Mesajlar
319,235Kullanıcılar
naber patronSon Üye
Üst Alt