Sevgilinin ig hesabına girme baya kolay

Evet chat gezginlere kapanmadan önce herkesin sorduğu soruya açıklık getiriyorum Taktik şu: 1-Sevgilinizi yemeğe çağırın 2- Kuru fasulye söyleyin bakın yemekten hemen sonra...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet chat gezginlere kapanmadan önce herkesin sorduğu soruya açıklık getiriyorum
Taktik şu:

1-Sevgilinizi yemeğe çağırın
2- Kuru fasulye söyleyin bakın yemekten hemen sonra aşko ben lavaboya gideyim diyecektir :)
3- Başlıyoruz sevgiliniz muhtemelen telefonunu masaya bıraktı şimdi hemen Google-Ayarlar-Şifrelerden şifresini buluyoruz ve bir yere kaydediyoruz ardından girdikten sonra sizi farketmemesi için ayarlardan Gmail bildirimlerini kapatıyoruz %90 Gmail leri kontrol etmiyordur endişelenmeyin.
Bu kadardı, sonraki konularda görüşmek üzere.

Evet chat gezginlere kapanmadan önce herkesin sorduğu soruya açıklık getiriyorum
Taktik şu:

2- Kuru fasulye söyleyin bakın yemekten hemen sonra aşko ben lavaboya gideyim diyecektir :)
3- Başlıyoruz sevgiliniz muhtemelen telefonunu masaya bıraktı şimdi hemen Google-Ayarlar-Şifrelerden şifresini buluyoruz ve bir yere kaydediyoruz ardından girdikten sonra sizi farketmemesi için ayarlardan Gmail bildirimlerini kapatıyoruz %90 Gmail leri kontrol etmiyordur endişelenmeyin.
bilin bakalım ne eksik

Taktik şu:

göbek adımız anonymous karşim ne sandın çekerim color a yı alırım hayatını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,841Konular
3,271,918Mesajlar
316,362Kullanıcılar
kayrasnglSon Üye
Üst Alt