Shell Yüklemek? (1 Viewer)

Bir siteye hangi açıklardan shell yüklenir genel olarak :D şimdi görüyorum bypass teknikleri root olma cart curt bol da elimizde shelli site yok deneyemiyoruz :D siz nasıl...

Bir siteye hangi açıklardan shell yüklenir genel olarak :D şimdi görüyorum bypass teknikleri root olma cart curt bol da elimizde shelli site yok deneyemiyoruz :D siz nasıl buluonz shell yüklenecek türde siteler?

Taktik beklıom ümstadlar hayırlı akşamlar.

Amk bilgisiz arkadaşlar bypass methodları denesin kendini geliştirsin diye shelli site atıyorduk foruma hırsızlar meydana çıktıktan beri bu tür paylaşımlar azaldıkça azaldı.

admin panellerinde sql ile bypass dene hazır panellerde ve scriptlerde çok oluyor

admin panellerinde noredirect dene buda çok oluyor

diğelim panele girdin resim yükleyemiyorsun tamper ile dene.

bu dediğim kavramları netten araştır

krsm googleye inşaat scripti v6 yaz çıkan sitelere admin/galeri.php dene her sitenin titlesi böyle olmadığı için hedef tr sw yap ip tara viewdns gibi sitelerden sonra Ctrl + f insaat oradaki sitelere admin/galeri.php yap sız çak indexi çee aynı şekilde aura nın dediğini yapabilirsin başka script açıklarından yararlanabilirsn benim dediğim sadece örnek.

Yanıt yazmak için giriş yapmalısınız
Forum özelliklerini kullanmak ve Level 2 üyelik satın almak için hesabınıza giriş yapın.

Users who are viewing this thread

133,407Konular
3,281,374Mesajlar
320,789Kullanıcılar
kierusfoe0o3Son Üye
Üst Alt