Sıfır bilgi ile geldim

Merhaba arkadaşlar foruma katıldım çünkü ufak tefek şeylerde olsa öğrenmek istiyorum mobil ile yapabileceğim merak ediyorum. Ama tamm olarak çözebilmiş değilim burayı amaç...

Merhaba arkadaşlar foruma katıldım çünkü ufak tefek şeylerde olsa öğrenmek istiyorum mobil ile yapabileceğim merak ediyorum. Ama tamm olarak çözebilmiş değilim burayı amaç bilgilerinizi satmak mı yoksa takip beğeni istediğiniz seviyeye ulaşınca bir kaç kişiye formülü anlatmak mı yani kısacası şuraya geldiğimde konu olarak veya sohbet e bana tiktok veya instagram da beğeni takip VS almanın yolunu söyler misiniz desem yardımcı olunur mu tabi bu örnek ne öğrensek kar sonuçta :) cevapları ile yardımcı olan herkese teşekkür ederim babuşlar :)

Merhaba arkadaşlar foruma katıldım çünkü ufak tefek şeylerde olsa öğrenmek istiyorum mobil ile yapabileceğim merak ediyorum. Ama tamm olarak çözebilmiş değilim burayı amaç bilgilerinizi satmak mı yoksa takip beğeni istediğiniz seviyeye ulaşınca bir kaç kişiye formülü anlatmak mı yani kısacası şuraya geldiğimde konu olarak veya sohbet e bana tiktok veya instagram da beğeni takip VS almanın yolunu söyler misiniz desem yardımcı olunur mu tabi bu örnek ne öğrensek kar sonuçta :) cevapları ile yardımcı olan herkese teşekkür ederim babuşlar :)
Öncelikle hoşgeldin. Burada taktikler satılmaz paylaşılır. Ama satışı yapılan şeyler de var. Ama öğreneceğin şeyler bedavadır. Ve aradığın merak ettiğin şeyleri sağ üstteki büyüteç resmine tıklayarak arayabilirsin. Böylece daha rahat öğrenirsin. Instagram takipçi için de forumumuzda yüzlerce konu var. Kesinlikle bulabilirsin. İyi forumlar

Merhaba hoşgeldin birçok kaynak forumda mevcut, araştırarak bakabilirsin. (Takipçi, beğeni v.s boş işler zamanını harcamaya deymez başka yerlere yönelmeni öneririm :)

Hoşgeldin öncelikle ne öğrenmek istediğine karar verip sonra o kategoride bolca zaman geçirmelisin :) zaten birçok konu mevcut aradığını illaki bulacaksın başarılar.

Hello guys, I joined the forum because I want to learn even in small things, I wonder if I can do it with mobile. But I have not been able to solve it exactly, whether the aim is to sell your information or to tell a few people the formula when the follow-up reaches the level you want, in short, when I come here, as a subject or in the chat, tell me the way to get likes on tiktok or instagram. What ultimately learning to snow :)thank you to everyone who helped with answers on Babuş:)
Hoşgeldiniz

Hoş Geldin çok güzel bi seçim yapmışsın bu düzende gidersen istediklerinin hepsine çok rahat sahip olabilirsin dostum. İyi Forumlar 🥳

Discord Gel Yardımcı Olayım ; Morrowseer#6293

131,682Konular
3,270,290Mesajlar
315,745Kullanıcılar
cancannnn00Son Üye
Üst Alt