Şikayet Adminim dedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba Cihan adlı bir üye bana tg yazdı hesap kapatmak istediğini beyan etti bende Esc yapalım o halde dedim oda ne Esc ? Ben adminim dedi konuma tg adresini bırakmış profilime girip ref bakabilirsin dedi bende çocuk muyum kardeşim işine git dedim sonda mesajları herkesten sildi gereğinin yapılmasını arz ediyorum bu kişi admin mi ?
@Al Simmons @Mehmet @Mectruy

Rating - 0%
Merhaba Cihan adlı bir üye bana tg yazdı hesap kapatmak istediğini beyan etti bende Esc yapalım o halde dedim oda ne Esc ? Ben adminim dedi konuma tg adresini bırakmış profilime girip ref bakabilirsin dedi bende çocuk muyum kardeşim işine git dedim sonda mesajları herkesten sildi gereğinin yapılmasını arz ediyorum bu kişi admin mi ?
Aynen kardeşim Aras kargo

Rating - 0%
Telegram ss nerede paylaş ben adminim dediğim yerleride bilelim ?

Rating - 0%
ARKADAŞ THTDE YETKİLİ BİRİYMİŞ NE BİLELİM ? DOLANDIRICI OLMADIĞINI ADMİNİM DEDİGİM HİÇBİRSEY YOK KANIT İLE GELDİN BANA MAL OROSPU EVLADI

Rating - 0%
PUJAHAHHAHAHAHAHAHHAAH ULAN ENGELİ CAK MESAJLARI SİL GİT SONRA BEN ADMİNİM DE SENİN O ANANİ GOTUNDEN ZORTTT DİYE SİKİYİM

Rating - 0%
Ortada tehtit vs yok bende tht rütbeliyim dedim sen orda rütbeliysen rütbeli olmak bişe fark etmez dedim az adam ol dediğinin arkadasında dur korkak herif :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,560Konular
3,269,184Mesajlar
315,410Kullanıcılar
BatenosSon Üye
Üst Alt